Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Corina Popescu – noul CEO Electrica pentru un mandat de 4 ani

Consiliul de Administraţie al Electrica a anunţat, vineri, că a desemnat-o pe Corina Popescu, fost şef al Transelectrica şi fost secretar de stat în Ministerul Energiei, în funcţia de director general al companiei, începând cu data de 1 februarie 2019, pentru un mandat de 4 ani.

 

Corina Popescu este un executiv de top cu experienţă în domeniul energiei electrice şi al gazelor naturale.

”Numită la data de 1 iunie 2018 pe poziţia de director general al Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, Corina Popescu a preluat din data de 1 noiembrie 2018 şi funcţia de director general provizoriu al Electrica SA”, se arată în comunicat.

Absolventă a Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, specializarea Electroenergetică, Corina Popescu şi-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice Bucureşti.

”Procesele de optimizare a activităţilor rămân o prioritate pentru noi, în perioada imediat următoare, atât pe segmentul de distribuţie, cât şi pe aria de furnizare, la fel şi modernizarea infrastructurii de distribuţie. Va trebui să găsim un echilibru între schimbările aduse de ultimele modificări legislative, inclusiv ale cadrului de reglementare, şi asigurarea unor rezultate financiare sustenabile pentru acţionari, în condiţiile îmbunătăţirii calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri”, a spus Popescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Autostrada Sebeș-Turda: Lot deschis în 2019

Articolul următor

170 km de drumuri ce duc spre 40 de obiective turistice din vestul țării vor intra în reabilitare

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share