Sanatate Timiș Ultimele stiri

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA achiziționează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan din Timiș

După trei ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Timișoara, Rețeaua de sănătate Regina Maria își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan. Este vorba de cinci clinici de radiologie și imagistică, dintre care trei în Timișoara, una în Lugoj și una în Sânnicolau Mare.

 

Noua achiziție vine după ce, în a doua jumătate a anului 2018, REGINA MARIA a anunțat preluarea centrelor Pozimed din Constanța, dar și a patru centre Hiperdia situate în Arad, Orăștie și Cluj. Prin expansiunea rapidă în zona de vest a țării, operatorul privat de servicii medicale vizează poziția de lider regional, în special în ce privește serviciile de imagistică, dar și păstrarea unui nivel înalt de expertiză medicală și de calitate a actului medical. Primul centru de radioimagistică dr. Bîrsășteanu, cel de radiologie, a fost înființat în 2007 și oferea, în premieră la acea vreme, posibilitatea de a transmite radiografii între medici, pentru o a doua opinie medicală. În prezent, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan înseamnă cinci clinici de radiologie și imagistică, dintre care trei în Timișoara, una în Lugoj și una în Sânnicolau Mare. Centrele oferă pacienților acces la o gamă largă de servicii medicale, printre care RMN, tomografie computerizată, ecografie și radiografie.

Centrele de Radiomagistică Dr. Bîrsăşteanu și Telescan s-au născut din dorința de a oferi timișorenilor un loc în care sănătatea este prețuită așa cum se cuvine și în care pacientul se află cu adevărat în centrul tuturor activităților noastre. Am găsit în Rețeaua de Sănătate Regina Maria un partener cu valori comune, care împărtășește atât această dorință, cât și standardele de calitate și excelență care ne-au ghidat până acum. Am încredere că parteneriatul început acum va fi unul de succes, care va susține dezvoltarea centrelor și din care vor beneficia în primul rând pacienții”, a declarat Florin Bîrsăşteanu, fondatorul celor două centre. Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan au o echipă de 60 de angajaţi, acestea finalizând anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1.7 milioane de euro.

Expansiunea la nivel național este una dintre prioritățile Regina Maria, care se va concretiza atât organic, cât și prin achiziții, la fel ca până acum. Căutăm parteneri care dovedesc o expertiză medicală deosebită, renumiți la nivel local pentru înalta pregătire a echipei de specialiști – cum este și cazul de față. Am intrat pe piața medicală din Timișoara acum mai bine de trei ani și ne bucurăm că în acest interval ne-am consolidat amprenta locală. Investițiile continue ne-au ajutat să asigurăm o acoperire completă a nevoilor medicale, iar acum, pentru prima oară în Timișoara, Regina Maria va oferi pacienților săi inclusiv servicii de imagistică”, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate Regina Maria.

Regina Maria a deschis prima unitate medicală din Timișoara la sfârșitul anului 2015. Un an mai târziu, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraș, un alt furnizor de renume pe plan local, iar în prezent, Centrul Regional Regina Maria Timișoara numără 5 policlinici, dintre care 4 în Timișoara și una în Lugoj, inclusiv o clinică de Medicina Muncii, dar și laboratoare de analize medicale.

Related posts

Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

redactia

Ziua Națională a Contabilului Român, la cea de-a XV-a ediție 

Ligia Voro

La Casa începe să își redeschidă magazinele din Cluj

Nora Dumitrescu

Licitație de peste 80 mil. euro pentru achiziția de medicamente oncologice

redactia

AgriPlanta-RomAgroTec: Cele mai noi tendințe în tehnologia agricolă

Stefana Muresan

Inteligență artificială, automatizare, flexibilitate. Aflați cum va arăta viitorul forței de muncă la Tomorrow@Work 2020

Papuc Irina

Restaurantul Hotelului de Gheaţă va purta, în acest an, numele „Ferdinand I al României”

redactia

CJ Brașov: Lucrările la Aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav, în linie dreaptă

Stefana Muresan

Ministerul Apelor şi Pădurilor derulează în Bihor lucrări de 1,9 miliarde de lei

redactia

Un investitor din Arabia Saudită a cumpărat fosta cooperativă zootehnică din Biled

Stefana Muresan

Unique Smile, de la zero la o poveste cu multe zâmbete

Nicolae Pop

Capacitatea de cazare turistică în România: a crescut numărul hotelurilor de 5 stele

Papuc Irina

Patrimoniul cultural evreiesc din Timişoara, promovat internaţional

redactia

Rareș Bogdan: „Mâncarea poate fi un atu uluitor pe care România să-l aibă în perioada următoare”

Transilvania Business

Complex sportiv multifuncțional și de agrement construit la Oradea

Traian Dan

Consiliul Judeţean Timiş a trecut şedinţele de plen în era digitală, acestea fiind deja susţinute online

Robert Bloancă

Unde se cazează turiștii: 13,3 milioane de persoane au vizitat România în 2019, iar majoritatea preferă hotelurile

Papuc Irina

Producătorii de medicamente, despre stocurile necesare luptei împotriva COVID-19: Capacitatea poate fi suplimentată cu 10% la cererea autorităților

Papuc Irina

Dorel Goia: O companie care nu performează cu o tehnologie de ultimă oră, nu are nicio şansă

Stefana Muresan

Ministerul Dezvoltării Regionale vrea să cumpere 17 tramvaie cu peste 36 milioane de euro

redactia

Studiu E.ON: Mai bine de o treime dintre români ar cumpăra o maşină electrică

Ligia Voro

Uniunea Europeană alocă 28 de milioane de lei spitalelor clujene

Nora Dumitrescu

Un universitar clujean vrea să îi facă antreprenori pe tinerii din Sălaj

Nora Dumitrescu

Deschidere către comunitate: un arhitect și un jurist al Ordinului Arhitecților Transilvania vor avea program zilnic cu publicul, de luna viitoare

Stefana Muresan

Leave a Comment