Sanatate Timiș Ultimele stiri

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA achiziționează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan din Timiș

După trei ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Timișoara, Rețeaua de sănătate Regina Maria își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan. Este vorba de cinci clinici de radiologie și imagistică, dintre care trei în Timișoara, una în Lugoj și una în Sânnicolau Mare.

 

Noua achiziție vine după ce, în a doua jumătate a anului 2018, REGINA MARIA a anunțat preluarea centrelor Pozimed din Constanța, dar și a patru centre Hiperdia situate în Arad, Orăștie și Cluj. Prin expansiunea rapidă în zona de vest a țării, operatorul privat de servicii medicale vizează poziția de lider regional, în special în ce privește serviciile de imagistică, dar și păstrarea unui nivel înalt de expertiză medicală și de calitate a actului medical. Primul centru de radioimagistică dr. Bîrsășteanu, cel de radiologie, a fost înființat în 2007 și oferea, în premieră la acea vreme, posibilitatea de a transmite radiografii între medici, pentru o a doua opinie medicală. În prezent, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan înseamnă cinci clinici de radiologie și imagistică, dintre care trei în Timișoara, una în Lugoj și una în Sânnicolau Mare. Centrele oferă pacienților acces la o gamă largă de servicii medicale, printre care RMN, tomografie computerizată, ecografie și radiografie.

Centrele de Radiomagistică Dr. Bîrsăşteanu și Telescan s-au născut din dorința de a oferi timișorenilor un loc în care sănătatea este prețuită așa cum se cuvine și în care pacientul se află cu adevărat în centrul tuturor activităților noastre. Am găsit în Rețeaua de Sănătate Regina Maria un partener cu valori comune, care împărtășește atât această dorință, cât și standardele de calitate și excelență care ne-au ghidat până acum. Am încredere că parteneriatul început acum va fi unul de succes, care va susține dezvoltarea centrelor și din care vor beneficia în primul rând pacienții”, a declarat Florin Bîrsăşteanu, fondatorul celor două centre. Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan au o echipă de 60 de angajaţi, acestea finalizând anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1.7 milioane de euro.

Expansiunea la nivel național este una dintre prioritățile Regina Maria, care se va concretiza atât organic, cât și prin achiziții, la fel ca până acum. Căutăm parteneri care dovedesc o expertiză medicală deosebită, renumiți la nivel local pentru înalta pregătire a echipei de specialiști – cum este și cazul de față. Am intrat pe piața medicală din Timișoara acum mai bine de trei ani și ne bucurăm că în acest interval ne-am consolidat amprenta locală. Investițiile continue ne-au ajutat să asigurăm o acoperire completă a nevoilor medicale, iar acum, pentru prima oară în Timișoara, Regina Maria va oferi pacienților săi inclusiv servicii de imagistică”, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate Regina Maria.

Regina Maria a deschis prima unitate medicală din Timișoara la sfârșitul anului 2015. Un an mai târziu, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraș, un alt furnizor de renume pe plan local, iar în prezent, Centrul Regional Regina Maria Timișoara numără 5 policlinici, dintre care 4 în Timișoara și una în Lugoj, inclusiv o clinică de Medicina Muncii, dar și laboratoare de analize medicale.

Related posts

O societate din domeniul automotive, din localitatea Făget din Timiş, a fost închisă din cauza coronavirusului

Robert Bloancă

Ocean Fish procesează 12 tone de pește pe zi cu ajutorul soluției de la Senior Software

Stefana Muresan

Emerging Europe Property Forum – London 2016

Transilvania Business

Freedom House România dedică un nou proiect jurnaliștilor

Ligia Voro

Nearly thousand top projects in Poland worth €120bn

Ionut Oprea

Top 3 judeţe unde se vând cele mai multe terenuri agricole

Stefana Muresan

Priaevents și TeraPlast organizează conferința online „Pria Challenges and Opportunities for Industry”

Papuc Irina

Studiu Siemens: 532 milioane de euro, valoarea potenţială a beneficiilor generate de tehnologii inteligente în Alba lulia

Stefana Muresan

Aeroportul Baia Mare a inaugurat cursa de Egipt

Nora Dumitrescu

ASF suspendă activitatea directă de relații cu publicul

Ligia Voro

Onco Card şi Onco Card Invest au ieşit din insolvenţă

Ligia Voro

Brânză telemea și burduf, “made in USAMV”

Nora Dumitrescu

351 de cereri de finanțare au fost depuse în Programul „Innotech Student”

Traian Dan

Clujul va aloca 3,5 milioane de euro pentru bursele elevilor

Nora Dumitrescu

Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners pentru investiția în Druid

Transilvania Business

Orașul Huedin, primul contract pe fonduri europene din istoria localității

redactia

Fabrica de porţelan Apulum din Alba Iulia trimite peste 90% din producţie la export

redactia

Bunele practici de management, dezbătute la o degustare de vin

Nora Dumitrescu

OMRO, un IFN românesc dedicat business-urilor mici și mijlocii, încheie cu succes o emisiune de obligațiuni în valoare totală de 2.000.000 EUR

Ligia Voro

Coridoare verzi europene. „Un șofer de TIR care va intra în vamă nu ar trebui să fie controlat mai mult de 15 minute”

Ion Surdu

Muncipalitatea din Timişoara primeşte 140 de milioane de lei suplimentar prin Programul Operaţional Regional

Robert Bloancă

Transformare în Groupe Renault: compania vrea să economisească 2 miliarde de euro în următorii 3 ani. Se vor amâna extinderile în România și Maroc, dar este în vizor piața rusă

Papuc Irina

Ikea, magazine în Timișoara și Brașov, până în 2020

Stefana Muresan

Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

Ionut Oprea

Leave a Comment