Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contract de peste 6 milioane de lei atribuit Elis Pavaje pentru reamenajarea Parcului din Sebeș

Contract de peste 6 milioane de lei atribuit S.C. Elis Pavaje pentru reamenajarea Parcului Tineretului și Lacului din municipiul Sebeș: plimbări cu barca vara și patinoar iarna. Potrivit contractului, lucrările trebuie finalizate până în vara anului 2020, exact când sunt organizate alegeri locale, scrie ziarulunirea.ro.

 

Primăria Sebeș alocă 6.012.690 de lei revitalizării Parcului Tineretului și Lacului, puncte de relaxare și agrement importante în viața cotidiană a municipiului. Contractul a fost atribuit S.C. Elis Pavaje, singura firmă care a depus o ofertă în cadrul procedurii de licitație derulată prin Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș.

Lucrările trebuie finalizate în termen de 12 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor, adică exact în preajma alegerilor locale din vara anului 2020. ”Lacul a fost și este un punct important în viața cotidiană a municipiului, de aceea se dorește reamenajarea acestuia, cu folosință în toate anotimpurile.

Se intenționează micșorarea adâncimii lacului și coborârea malurilor pentru a reduce riscul de înec”, se arată în documentația proiectului. Elis Pavaje este firma care s-a ocupat și de reamenajarea și refuncționalizarea Parcului Unirii din Alba Iulia, în baza unui contract încheiat cu primăria a cărui valoare a fost de 12,5 milioane lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Schimbări în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internaţional Cluj

Articolul următor

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA achiziționează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan din Timiș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share