Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania unui sătmărean construiește casele milionarilor din Londra. Ciorba Construction, premiată cu aur de o organizaţie susţinută de Guvernul Marii Britanii

*O firmă de construcţii din Londra, înfiinţată şi deţinută de o familie de sătmăreni, a fost premiată, pentru al treilea an consecutiv, de către Considerate Construction Scheme (CCS), organizaţie care controlează calitatea în construcţii.

 

Ciorba Construction LTD, o companie de construcţii care lucrează în centrul Londrei şi care este deţinută de familia de români Nelu (John, cum îi spun englezii) şi Angela Ciorba, a fost premiată pentru al treilea an la rând de către Considerate Construction Scheme (CCS), organizaţie susţinută de Guvernul Marii Britanii, cu rol în monitorizarea calităţii în construcţii. Astfel, companiile acreditate CCS sunt supuse unor verificări minuţioase care vizează cinci domenii: imaginea companiei în industrie, respectul pe care firma şi muncitorii îl acordă comunităţii în care lucrează, protecţia mediului, securitatea/sănătatea în muncă şi valoarea forţei de muncă, dată de calificările pe care le au muncitorii.

Cu ocazia verificărilor realizate pe şantiere, dar şi în documentele companiilor, CCS verifică atent modul în care este respectată fiecare cerinţă.

Companiile care au atins cel mai înalt nivel în urma evalurărilor, mai puţin de 1 % dintre firmele de construcţie din Marea Britanie şi Irlanda de Nord, sunt selectate şi premiate cu bronz, argint si aur.

Dacă în 2015 şi 2016 a fost premiată cu argint, în acest an Ciorba Construction LTD a fost premiată cu aur, la categoria companiilor cu cifră de afaceri de până în 3,5 milioane £ pe an.

La evenimentul în cadrul căruia a fost premiată firma familiei Ciorba a fost prezent şi ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii şi un mesaj de apreciere.

Mi-a făcut o plăcere deosebită să fiu alături de un român de succes, John Ciorba, la decernarea premiilor Considerate Constructors Scheme 2017. Şi anul acesta, compania Ciorba Construction s-a bucurat de o înaltă consideraţie şi a obţinut Golden Considerate Constructors Scheme Annual National Company Awards şi Most Runner Up Company. Sunt încântat de faptul că unei firme româneşti i se recunoaşte determinarea şi calitatea muncii pe care o prestează. Felicitări, John!”, a scris ambasadorul Dan Mihalache pe pagina sa de Facebook.

 

Foto: ciorbaconstructionltd.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MedLife investește 5 milioane de euro în Ungaria. Este prima mutare a unei companii româneşti din sectorul medical privat în afara țării

Articolul următor

Furgoane de marfă, transformate în autospeciale pentru situații de urgență într-o fabrică din Cluj. Deltamed țintește să devină cel mai apreciat carosier din Europa de Est

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share