Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oasis Retail Development se asociează cu grupul austriac Supernova și demarează proiectul Prima Shopping Center Sibiu

Oasis Retail Development & Consulting se asociează cu grupul austriac Supernova pentru dezvoltarea proiectului Prima Shopping Center Sibiu, un parc de retail în suprafață de 40.000 mp localizat la nord de Sibiu, lângă Hornbach.

 

Supernova este un lider în dezvoltarea și managementul de malluri și parcuri de retail în Slovenia și Croația, operând peste 20 de centre comerciale. Asocierea cu grupul Oasis pentru proiectul din Sibiu marchează intrarea Supernova pe piața din România.

Supernova este un dezvoltator cu peste 20 de ani experiență în dezvoltarea de retail. Am colaborat pe piața din Austria și sunt convins că vom avea un parteneriat de succes și în România. În prezent se lucrează la autorizațiile necesare, cu intenția de a începe lucrările de construcție la prima fază în toamna acestui an, iar livrarea este estimată pentru T2 2020”, explică Klaus Reisenauer, Partener în cadrul Oasis Development.

În Sibiu deținem de câțiva ani un teren de 18 hectare într-o zonă cheie a orașului, lângă magazinul Hornbach din nordul orașului, în dreptul ieșirii principale spre autrostrada care face legătura cu Sebeș, și către conexiunea cu E81 în direcția Râmnicu Vâlcea și București. Datorită accesibilității excelente atât pentru traficul individual, cât și pentru tranzit, suntem de părere că acum a venit momentul să realizăm acest proiect de importanță regională”, explică Kurt Wagner, Partener în cadrul Oasis Development.

Prima fază în suprafață de 15.000 mp va curpinde un hipermarket și o galerie comercială, targetând populația din nordul și vestul orașului, precum și traficul de tranzit din zonă. Pentru faza doua este vizat un mix de retaileri cu produse de dimensiuni mari precum și un hotel.

Oasis Development este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de retail din România, cu peste 70 de proiecte de succes livrate în întreaga țară în ultimii 15 ani, pe o suprafață ce însumează 1,5 milioane mp de teren. Dezvoltatorul de retail este deținut de Klaus Reisenauer și Kurt Wagner.

Compania dezvoltă proiecte proprii sub brandurile Prima Shops și Family Center. Portofoliul Oasis Development în România este alcătuit din șase parcuri de retail și centre comerciale lansate sub brandul „Prima Shops” în Oradea, Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și Mangalia, precum și 2 parcuri de retail deținute în parteneriat, sub brandul „Family Center”, în Giurgiu și Râmnicu Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Robotul terapeut care ajută copiii cu autism, creat de cercetătorii de la UBB. Proiect de 800.000 de euro, din fonduri europene

Articolul următor

Anders Povlsen, cel mai bogat danez, cu o avere de 7,4 miliarde de euro, cumpără păduri în România pentru a crea o arie protejată. Deține mai multe branduri internaționale de fashion

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share