Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Oradea vrea o parcare “în trepte”, lângă Spitalul Judeţean

Criza locurilor de parcare, adâncită de lucrările de reamenajare şi extindere a Unităţii Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean, ar putea fi rezolvată, după cum a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, șeful Direcţiei de Patrimoiu Imobiliar Oradea, Lucian Popa.

“La Spitalul Judeţean e necesară o parcare. Suntem în discuţii pentru amenajarea unei parcări cu 400 – 500 de locuri, cumva în trepte, pe diferite niveluri, pe dealul din spatele Spitalului Judeţean, pentru că foarte mult loc nu este. Trebuie să facem studii aprofundate, pentru că dealurile sunt instabile”, a declarat pentru Bihoreanul directorul Lucian Popa.

Referitor la data la care se va pune acest proiect în aplicare, directorul Popa a spus că Primăria se află în discuţii avansate cu reprezentanţii spitalului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transgaz, nouă licitație pentru rezervarea conductei care va exporta gaze în Ungaria

Articolul următor

Sprijin nerambursabil de până la 1,05 mil. euro pentru investiţii în exploataţii pomicole inclusiv pentru dud şi goji

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share