Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Automobile Bavaria a vândut în 25 de ani de activitate peste 45.000 de autovehicule

MHS Holding, entitatea sub care operează unele dintre cele mai mari rețele de dealeri auto din Europa, a înregistrat în anul 2018 o cifră de afaceri de peste 387 milioane euro şi o creştere totală a vânzărilor de autovehicule noicu 14% faţă de anul precedent, reprezentând peste 7600 de vehicule livrate la nivel european.

La 25 de ani de la înființare, Automobile Bavaria, cea mai mare rețea dedealeri BMW și MINI din Europa Centrală și de Sud-Est, continuă să fie liderde piaţă în rețeaua dealerilor BMW autorizaţi în România, cu o creştere avânzărilor de autovehicule noi BMW de 8% faţă de anul 2017.

În cei 25 de ani de activitate, Automobile Bavaria a vândut peste 45.000 devehicule și peste 1.050.000 de clienți au vizitat atelierele de serviceautorizate BMW, MINI şi Rolls-Royce.MHS Truck & Bus, importatorul MAN în România a înregistrat o creștere cu35% a vânzărilor de autocamioane noi MAN față de anul 2017 și o dublare anumărului de contracte de service.

Toate companiile din cadrul MHS Holding (Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus, SchmidtAutomobile, Schmidt Premium Cars, MHS Motors și Bavaria Mobility) au avut o evoluţie pozitivă în 2018, cifra de afaceri totală însumând peste 387 millioane euro.În anul 2018, Automobile Bavaria, a înregistrat o creștere cu 8% a vânzărilor de automobile BMW, înregistrând 1.622 livrări, la care se adaugă 206 de unităţi MINI noi vândute.

MHS Motors, noul dealer Opel din Targu Mures, a vândut în primul an de la deschiderea oficială 121 de automobile noi. Vânzările automobilelor rulate, la nivelul MHS Holding au înregistrat o evolutie pozitivă, depăşind pragul de 3000 unităţi livrate în România și Germania, reprezentând o creştere cu 15%, față de anul 2017.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum s-a mărit suprafața României cu 1 miliard de euro, bani europeni

Articolul următor

Cel mai puternic motor Dacia din istorie, dezvoltat împreună cu Mercedes, disponibil din februarie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share