Investitii Sanatate Sibiu Slider Ultimele stiri

Dent Estet, investiție de 2 milioane de euro la Sibiu. „Aducem cele mai noi tehnologii din domeniul dentar din lume”

*Dent Estet, parte a grupului Medlife, a inaugurat astăzi două clinici dentare în Sibiu, dintre care una concepută exclusiv pentru copii, completând astfel obiectivul de zece unități dentare performante în România.  Valoarea investiției în cele două noi unități se ridică la aproape 2 milioane de euro, cea mai mare investiție în segmentul de clinici stomatologice din Sibiu și din regiune.

 

În total, cele două clinici cumulează un număr de 12 unituri dentare, iar printre dotări se numără singurul centru de radiologie integrat într-o clinică din Sibiu, complet echipat și 100% digitalizat, un studio foto digital, o sală de training și un centru de pregătire și certificare a profesioniștilor din medicina dentară.

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulți, situată pe strada Moldovei nr. 1 A, are o suprafață de 750 de metri pătrați și un număr de șapte unituri dentare. Este cea mai mare clinică stomatologică din Sibiu digitalizată complet.

De asemenea, Dent Estet 4 Kids Sibiu, amplasată pe strada Bahluiului nr. 9,  dispune de cinci unituri și se întinde pe o suprafață de aproape 200 de metri pătrați. Serviciile sunt adaptate nevoilor copiilor și adolescenților, iar medicii sunt specializați exclusiv în tratamente dentare dedicate copiilor și relaționării cu aceștia. Medicii de aici propun soluții și pentru micii pacienți anxioși, iar părinților le poate fi asigurată consultanță psihologică.

 

Negocieri cu medicii plecați

În cele două clinici sunt angajate 35 de persoane, dintre care aproape jumătate sunt medici. Compania își propune să crească numărul lor, inclusiv cu medici români plecați în afara țării, care au aplicat și doresc să revină în România și cu care deja se poartă discuții avansate. Odată cu deschiderile de la Sibiu, Dent Estet ajunge la un număr de 320 de angajați și colaboratori și rămâne cel mai mare angajator de pe piața serviciilor de medicină dentară din România.

Investiții în tehnologie și aparatură în premieră la Sibiu

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulți este dotată cu tehnologie high-tech integrată, dispune de un studio foto digital, de un centru de radiologie dentară integrat și de o sală de intervenții pentru chirurgia dentară. Pacienții vor fi preluați de un medic coordonator, asistat de o echipă multidisciplinară.

În premieră în Sibiu se regăsește un laser WaterLase®, una dintre cele mai avansate tehnologii stomatologice laser disponibile la nivel mondial. Considerat cap de serie în SUA, aparatul este folosit în intervenții pentru implant dentar, tratamente endodontice, terapie parodontală, intervenții stomatologice chirurgicale, intervenții asupra țesuturilor moi. Tomografia computerizată CBCT de la KaVo OP 3D™ (Germania) oferă acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale prin imagistică 3D, fotografii 3D, panoramare în 2D și cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv.

Clinica dispune și de un laborator propriu și integrat de tehnică dentară digitală Aspen. Aceasta permite termene reduse de execuție, astfel încât un produs similar dintelui natural să poată fi gata în mai puțin de 24 de ore.

Deschiderea celor două noi clinici de la Sibiu se înscrie în strategia de business a companiei în ceea ce privește planurile de investiții și extindere în alte orașe din țară, în afara Bucureștiului. Pe lângă cele două clinici din Sibiu și cele șapte din București (patru pentru adulți, două clinici Dent Estet 4 Kids și o clinică Dent Estet 4 Teens), Dent Estet mai este prezentă în Timișoara, cu o clinică pentru copii.

„Mi s-a instalat zâmbetul pe buze în momentul în care am făcut primii pași în această incintă și m-am gândit că încă un lucru extraordinar se întâmplă la Sibiu. Bun venit în Sibiu familiei Dent Estet. Suntem onorați că liderul absolut din piața stomatologiei în România a ales Sibiul ca partener în activitatea pe care o are”, a spus la ceremonia de inaugurare Daniela Câmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Mihai Marcu, Medlife: „Ne consolidăm prezența în regiune

„Piața de servicii stomatologice s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Suntem foarte încântați să aducem la Sibiu leadershipul și modelul de business pe care Dent Estet și l-a asumat cu succes încă de acum 20 de ani. După parteneriatul strategic cu Polisano de acum doi ani, ne consolidăm, astfel, prezența la nivel regional, dar și aria de servicii oferite pacienților. Poziționat în inima țării, Sibiul este o alegere strategică în planul nostru de investiții și ne propunem ca în scurt timp să polarizeze și pacienți din județele învecinate inclusiv pe segmentul de stomatologie”, spune Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife.

Cristian Taban, director executiv Dent Estet: „Ne-au așteptat peste 300 de copii la Sibiu”

Este emoționant pentru noi să sărbătorim 20 de ani de Dent Estet tocmai la Sibiu, unde lansăm două clinici. Toată lumea ne-a întrebat de ce am venit la Sibiu, iar noi spunem că un oraș nu este definit de mărimea lui. Noi ne-am îndrăgostit de la primele vizite făcute aici. Foarte multe lucruri s-au întâmplat la Sibiu prima dată  aici – prima bibliotecă, primul spital, primul muzeu și multe altele. Nouă ne place să credem că îi vom ajuta pe sibieni să zâmbească mai mult de acum încolo. Cele mai noi tehnologii din domeniul dentar din lume sunt aici și acum la Sibiu. Stomatologia pediatrică este un mare succes al nostru. Ne-au așteptat și ne-au vizitat mai mult de 300 de copii și suntem convinși că și oamenii din alte județe vor veni la Sibiu să se trateze”.

Oana Taban, fondator și Director General Dent Estet: „Împreună putem crea în Sibiu un pol al excelenței în medicina dentară”

„Avem un respect foarte mare pentru comunitatea de medici stomatologi de aici și suntem convinși că împreună putem crea în Sibiu un pol al excelenței în medicina dentară și un reper de servicii premium în materie de stomatologie. Credem în educația și în pregătirea medicilor din țara noastră, dar și în puterea pe care o formare continuă o are atât pentru dezvoltarea pieței, cât și pentru educarea pacienților. În acest sens, am demarat deja și în Sibiu cursurile și programele educaționale ale școlii Dental Office Managers, prin care instruim continuu profesioniștii din domeniul medicinei dentare”.

Despre Dent Estet

Grupul Dent Estet a fost înființat în anul 1999 și este lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei 20 de ani, echipa s-a extins la un număr de 320 de specialiști, dintre care 93 sunt medici. Aceștia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienți. Dent Estet deține 10 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara și Sibiu, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Esthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală Aspen și 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un număr de 57 de cabinete pe o suprafață totală de 3000 de metri pătrați, care includ si  3 săli de chirurgie complet utilate și 3 centre de diagnostic și radiologie digitală cu expunere minimă la radiații.

 

Irina PAPUC

Related posts

Mobila de Sălaj vrea să spargă blocada Bruxelles – Washington. „Rușii ne consideră cei mai buni din lume”

Stefana Muresan

O bijuterie din Cluj, în finala unui concurs mondial de design

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania, premiată de ASF pentru responsabilitate socială

Stefana Muresan

Lista cu primii 20 contribuabili la bugetul municipiului Satu Mare care însumează o cifră de afaceri de 1 mld. de euro și peste 15.000 angajați

Stefana Muresan

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Ligia Voro

25% dintre clujeni își plătesc apa și canalizarea pe internet

Nora Dumitrescu

Kanata pleacă de la BRK Financial

Nora Dumitrescu

Liviu Nistoran, reales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romgaz

Stefana Muresan

Flota aeriană a României, printre cele mai mici din UE: 62 de avioane, dintre care 24 au peste 20 de ani

Papuc Irina

Fondurile europene ajută județul Sibiu să aibă de patru ori mai multe investiții decât veniturile proprii

Papuc Irina

Gara Sibiu, în planurile CFR de reabilitare: investiție de peste 2,3 milioane de euro pentru modernizarea tunelului pietonal

Papuc Irina

Băncile recomandă negocierea după expirarea perioadei de amânare a ratelor

Traian Dan

Atenționare eJobs – tentativă de fraudă

Ligia Voro

Consiliul Județean Cluj plătește 2,4 milioane de euro pentru clădirea viitorului spital monobloc

redactia

UBB, proiecte in valoare de 3 milioane de lei pentru prevenirea abandonului scolar

Stefana Muresan

E.ON s-a înscris pentru obţinerea unui patent digital pentru controlul complet al datelor consumatorilor

Ligia Voro

Clujul are curse pe Heathrow

Nora Dumitrescu

Bratislava Property Forum 2020 | Last seats – only 4 days left!

Ionut Oprea

Amplasamentul pentru construcția Variantei Ocolitoare Satu Mare, predat antreprenorului; termen de finalizare – 18 luni

Stefana Muresan

Ciugud, comuna cu 9.000 de euro pe locuitor bani europeni atraşi și buget de investiții de 6 mil. euro. Un investitor belgian – o nouă fabrică în domeniul automotive

Stefana Muresan

Nestle, cu o fabrică în Timișoara, lider pe piața napolitanelor

Stefana Muresan

Operatorul Wizz Air va relua zborurile Cluj – Tel Aviv

Nora Dumitrescu

Măsuri utile pentru IMM-uri prin PNRR

Traian Dan

Peste 40 de milioane de euro, investiţii atrase de ADLO în anul 2019

Traian Dan

Leave a Comment