Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania germană Schaeffler oferă cele mai mari salarii din Brașov

Două companii brașovene se află între primele 50 într-un clasament realizat după media salarială oferită în 2017. Cel mai bine plătiți brașoveni sunt cei care lucrează la Schaeffler, media salarială la nivelul lui 2017 fiind de 3.836 de lei net pe lună. În topul național, Schaeffler se află pe locul 36, în timp ce pe locul 40 se află Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, care își are sediul în Brașov. Aici media salarială netă este de 3.656 de lei, scrie bizbrasov.ro.

 

Romatsa, regia de stat care se ocupă de controlul traficului aerian, are cel mai bine plătiţi angajaţi din economie, cu un salariu mediu de 21.800 de lei net/lună.

Pe locul doi în clasament se află Microsoft, furnizorul de servicii IT care are un număr mediu de 582 de angajaţi cărora le oferă un salariu mediu de 10.000 de lei net pe lună.

Astfel, Microsoft este cel mai generos angajator privat din România din punctul de vedere al salariilor oferite angajaţilor.

Pe lângă Microsoft, în top 50 companii în funcţie de salariul mediu oferit angajaţilor în 2017 se mai află alte 13 companii din sectorul IT&C, printre care IBM, Oracle, Endava, Ericsson, Softvision, Orange sau Vodafone.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia – 100 de ani de la înființare. Centenarul primului liceu de stat înființat după Marea Unire

Articolul următor

Centura Dejului, scoasă la licitaţie. Contract de 22 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share