Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul și Maramureșul vor noi parcuri industriale. Consulul onorific al Spaniei: ”Avem posibilitatea de a aduce, din Spania, firme cu experiență în domeniu”

 Jose Arnau Uson, consulul onorific al Spaniei a efectuat o vizită în Maramureș, în vederea stabilirii unor relații de colaborare.

Jose Arnau Uson are drept circumscripție consulară județele Cluj, Sălaj, Satu-Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud și Suceava.

 

În cadrul unei întâlniri cu conducerea Consiliului Județean Maramureș, s-a discutat posibilitatea realizării în Maramureș a unui parc industrial.

Consulul onorific al Spaniei, Jose Arnau Uson a precizat că dorește să se întâlnească cu reprezentanții tuturor județelor aflate în circumscripția sa consulară, pentru ca, ulterior, să aibă o imagine a fiecărei zone și să poate oferi, oamenilor de afaceri din Spania și tuturor celor interesați, o imagine cât mai corectă a regiunii.

”Reprezentanții administrației locale din Sălaj și Suceava au arătat că își doresc să realizeze parcuri industriale, iar noi avem posibilitatea de a aduce, din Spania, firme cu experiență în domeniu. Clujul are deja un parc industrial privat printr-o investiție spaniolă, care se întinde pe o suprafață de patru hectare, acum fiind ridicate halele industriale. În ceea ce-i privește pe reprezentanții din Bistrița, aceștia au arătat că își doresc să se înfrățească cu o regiune din Spania”, a declarat Jose Arnau Uson, consul onorific.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a precizat că și Maramureșul vizează construirea unui parc industrial, fie printr-o investiție privată, fie printr-un parteneriat public – privat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Roboţi umanoizi pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, incluși într-un proiect al UBB Cluj

Articolul următor

Un start-up clujean primește finanțare din Canada. Ideea indianului care „în viața trecută a fost transilvănean” valorează peste 15 mil. $

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share