Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E.ON prezintă în premieră un produs pentru controlul inteligent al energiei la domiciliu

Noua lume a energiei oferă tot mai multe posibilități, dar ce câştigă clienții din asta? E.ON va oferi răspunsul în cadrul târgului E-World Energy & Water din Essen, se arată într-un comunicat de presă al companiei. În perioada 5-7 februarie, compania va prezenta știri din lumea energiei pentru clienții privați și comerciali, precum și pentru urbanişti. Accentul va fi pus pe locuința inteligentă, mobilitatea electrică și sistemul de încălzire și răcire urban, prietenos cu mediul.

 

Cu E.ON Home, compania își prezintă pentru prima dată sistemul de management al energiei pentru clienții care deţin locuinţe în proprietate. Lumea dezvoltată de E.ON și Microsoft face posibilă combinarea tuturor aplicațiilor energetice, de la sistemul solar instalat pe acoperiș la alimentatorul pentru maşina electrică din garaj, într-un cockpit digital, pentru a le controla în mod holistic și pentru a le optimiza folosind algoritmi. Instalarea și operarea sunt foarte simple și posibile cu practic orice smartphone sau tabletă. La standul E.ON, oaspeții pot viziona live, pe așa-numitele tablouri de bord, cantitatea de energie electrică pe care o generează sistemul fotovoltaic din casa de prezentare E.ON Home din Londra, nivelul de încărcare al bateriei auto și cantitatea de energie extrasă din reţea.

Din ce în ce mai mulți oameni doresc să utilizeze energia la domiciliu mai sustenabil, ieftin și independent. Cu E.ON Home, oferim clienților un produs complet nou, intuitiv și convenabil de utilizat“, declară Karsten Wildberger, membru al Consiliului Director al E.ON SE.

Noul produs E.ON Home va fi însoțit de un tur ghidat la ambele standuri de expoziție. În timp ce E.ON prezintă produsul, vizitatorii Microsoft vor putea afla toate detaliile despre tehnologia cloud asociată și securitatea datelor.

Când vine vorba de electromobilitate, E.ON este interesat în mod special de companiile care gestionează parcuri de vehicule şi care intenţionează să-şi transforme propria flotă într-una cu propulsie electrică. De la instalarea unei infrastructuri inteligente de încărcare la operarea unei platforme de facturare și a ofertelor suplimentare pentru o călătorie confortabilă, E.ON oferă totul dintr-o singură sursă.

 

La standul E.ON: MG Classic 1956, maşina sport cu acţionare electrică

Două puncte de atracţie pentru vizitatori vor face ca electromobilitatea să strălucească într-o lumină specială la stand. E.ON prezintă un automobil sport MG MAG Classic 1956 modificat, cu acţionare electrică. În contrast cu acesta va fi expus UNITI, un nou mic vehicul electric din Suedia. În calitate de partener al UNITI, E.ON Drive prezintă prototipul mașinii de oraș electrice, care va fi lansat de un start-up suedez în acest an. Fiecare cumpărător UNITI din Suedia poate să-și încarce mașina gratuit, cinci ani, cu energie regenerabilă de la E.ON.

În plus, ectogrid este acum pregătit pentru piața germană. Rețeaua de răcire și încălzire prietenoasă cu mediul a fost dezvoltată de E.ON. Oferă încălzire și răcire ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor, pentru proprietățile private şi comerciale, în special atunci când se construiesc noi cartiere ale oraşului. Ectogrid funcționează cu temperaturi extrem de scăzute și, prin urmare, este deosebit de eficient. Noul sistem integrează de asemenea energia regenerabilă și reciclează căldura reziduală. “Această nouă tehnologie va contribui în cele din urmă la accelerarea revoluției energetice și în oraşe”, spune Karsten Wildberger.

Protecția mediului nu joacă doar un rol în noile soluții, cum ar fi ectogridul, ci este și leitmotivul întregului stand E.ON. “Din ce în ce mai multe companii și clienți privați doresc să implementeze propriile concepte de protecție a mediului. Noi le oferim produse inovatoare și soluții în domeniul electricității, căldurii și mobilității. Și cu E.ON Home, oferim clienților privați un produs complet nou care le permite să utilizeze energia în propriile lor case mai durabil, rentabil și independent. E-World este o platformă excelentă pentru a ne recomanda ca partener energetic inovator “, mai spune Karsten Wildberger.

Sursa foto: eon.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va adera la Rețeaua Europeană a Orașelor Sănătoase. Investiții de peste 20 de milioane de euro în sănătate

Articolul următor

Cum va afecta OUG 114 programul CSR al ROMGAZ?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share