București Energie Energy Mirror Of Romania Mureș Slider Ultimele stiri

E.ON prezintă în premieră un produs pentru controlul inteligent al energiei la domiciliu

Noua lume a energiei oferă tot mai multe posibilități, dar ce câştigă clienții din asta? E.ON va oferi răspunsul în cadrul târgului E-World Energy & Water din Essen, se arată într-un comunicat de presă al companiei. În perioada 5-7 februarie, compania va prezenta știri din lumea energiei pentru clienții privați și comerciali, precum și pentru urbanişti. Accentul va fi pus pe locuința inteligentă, mobilitatea electrică și sistemul de încălzire și răcire urban, prietenos cu mediul.

 

Cu E.ON Home, compania își prezintă pentru prima dată sistemul de management al energiei pentru clienții care deţin locuinţe în proprietate. Lumea dezvoltată de E.ON și Microsoft face posibilă combinarea tuturor aplicațiilor energetice, de la sistemul solar instalat pe acoperiș la alimentatorul pentru maşina electrică din garaj, într-un cockpit digital, pentru a le controla în mod holistic și pentru a le optimiza folosind algoritmi. Instalarea și operarea sunt foarte simple și posibile cu practic orice smartphone sau tabletă. La standul E.ON, oaspeții pot viziona live, pe așa-numitele tablouri de bord, cantitatea de energie electrică pe care o generează sistemul fotovoltaic din casa de prezentare E.ON Home din Londra, nivelul de încărcare al bateriei auto și cantitatea de energie extrasă din reţea.

Din ce în ce mai mulți oameni doresc să utilizeze energia la domiciliu mai sustenabil, ieftin și independent. Cu E.ON Home, oferim clienților un produs complet nou, intuitiv și convenabil de utilizat“, declară Karsten Wildberger, membru al Consiliului Director al E.ON SE.

Noul produs E.ON Home va fi însoțit de un tur ghidat la ambele standuri de expoziție. În timp ce E.ON prezintă produsul, vizitatorii Microsoft vor putea afla toate detaliile despre tehnologia cloud asociată și securitatea datelor.

Când vine vorba de electromobilitate, E.ON este interesat în mod special de companiile care gestionează parcuri de vehicule şi care intenţionează să-şi transforme propria flotă într-una cu propulsie electrică. De la instalarea unei infrastructuri inteligente de încărcare la operarea unei platforme de facturare și a ofertelor suplimentare pentru o călătorie confortabilă, E.ON oferă totul dintr-o singură sursă.

 

La standul E.ON: MG Classic 1956, maşina sport cu acţionare electrică

Două puncte de atracţie pentru vizitatori vor face ca electromobilitatea să strălucească într-o lumină specială la stand. E.ON prezintă un automobil sport MG MAG Classic 1956 modificat, cu acţionare electrică. În contrast cu acesta va fi expus UNITI, un nou mic vehicul electric din Suedia. În calitate de partener al UNITI, E.ON Drive prezintă prototipul mașinii de oraș electrice, care va fi lansat de un start-up suedez în acest an. Fiecare cumpărător UNITI din Suedia poate să-și încarce mașina gratuit, cinci ani, cu energie regenerabilă de la E.ON.

În plus, ectogrid este acum pregătit pentru piața germană. Rețeaua de răcire și încălzire prietenoasă cu mediul a fost dezvoltată de E.ON. Oferă încălzire și răcire ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor, pentru proprietățile private şi comerciale, în special atunci când se construiesc noi cartiere ale oraşului. Ectogrid funcționează cu temperaturi extrem de scăzute și, prin urmare, este deosebit de eficient. Noul sistem integrează de asemenea energia regenerabilă și reciclează căldura reziduală. “Această nouă tehnologie va contribui în cele din urmă la accelerarea revoluției energetice și în oraşe”, spune Karsten Wildberger.

Protecția mediului nu joacă doar un rol în noile soluții, cum ar fi ectogridul, ci este și leitmotivul întregului stand E.ON. “Din ce în ce mai multe companii și clienți privați doresc să implementeze propriile concepte de protecție a mediului. Noi le oferim produse inovatoare și soluții în domeniul electricității, căldurii și mobilității. Și cu E.ON Home, oferim clienților privați un produs complet nou care le permite să utilizeze energia în propriile lor case mai durabil, rentabil și independent. E-World este o platformă excelentă pentru a ne recomanda ca partener energetic inovator “, mai spune Karsten Wildberger.

Sursa foto: eon.com

Related posts

Platformă suport pentru micii producători mureșeni. De pe agro-mania.ro cumpără, de astăzi, produse locale

Ligia Voro

Autobuze electrice și hibrid, bike-sharing și modernizarea infrastructurii în Hunedoara

Ligia Voro

Oradea, staţiune turistică de nivel naţional

Traian Dan

Italienii din Bihor, Timiș și Arad trag un semnal de alarmă asupra efectelor crizei

Traian Dan

Premiul The COTERIE Best Handbag, câștigat de Atribut la New York

Ligia Voro

Viitorul spital județean al Sibiului va fi cea mai mare lucrare din ultimii 30 de ani. Investiția de 500 de milioane de euro a început cu aprobarea SF

Papuc Irina

WATFORD Insurance se lanseaza oficial pe piata asigurarilor din Romania

redactia

Erste şi Banca Transilvania, cele mai mari creşteri dintre instituţiile bancare listate

Stefana Muresan

UNSAR: Companiile de asigurări din România plătesc despăgubiri de 3 milioane de euro pe zi

Papuc Irina

Se redeschid ștrandurile și piscinele din Băile Felix și din Băile 1 Mai

Traian Dan

Producătorul german de ambalaje Illig Maschinenbau cumpără teren într-un parc industrial din Sibiu cu 1,5 mil. euro

Stefana Muresan

Three jaw-dropping superyachts honored at the 2017 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

B | Moxy No.2 for Milan!

FOTOREPORTAJ: Tehnologii de succes prezentate de furnizorii de inputuri la Seuca, Mureș

Ligia Voro

OTP Bank va deschide un centru regional în cartierul ISHO din Timișoara

Papuc Irina

Nouă destinații de ecoturism din România, promovate la Londra. Peste 80.000 de britanici vor vedea, discuta și citi despre România

redactia

D'Imago lansează volumul "Capitalism luminat: Eliberarea spiritului eroic al afacerilor"

Ligia Voro

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Papuc Irina

LEVI9, planuri de creștere și un sediu nou la Iași

Ionut Oprea

The Bridge va avea cel mai mare restaurant dintr-o cladire de birouri

Ionut Oprea

Grupul Sergiana din Braşov mizează pe afaceri de peste 70 mil. euro

redactia

Grupul TeraPlast – cifră de afaceri de peste 800 mil. lei, în creștere cu 91%, în 2018

Stefana Muresan

Afacere din pielărie. Un antreprenor din Brașov confecționează accesorii din piei exotice și are clienți din India și America

Ion Surdu

Sergiu Paşca, tânărul din Aiud plecat în SUA unde descifrează misterele creierului uman, premiat pentru Excelență în Cercetare

redactia

Leave a Comment