București Energie Energy Mirror Of Romania Mureș Slider Ultimele stiri

E.ON prezintă în premieră un produs pentru controlul inteligent al energiei la domiciliu

Noua lume a energiei oferă tot mai multe posibilități, dar ce câştigă clienții din asta? E.ON va oferi răspunsul în cadrul târgului E-World Energy & Water din Essen, se arată într-un comunicat de presă al companiei. În perioada 5-7 februarie, compania va prezenta știri din lumea energiei pentru clienții privați și comerciali, precum și pentru urbanişti. Accentul va fi pus pe locuința inteligentă, mobilitatea electrică și sistemul de încălzire și răcire urban, prietenos cu mediul.

 

Cu E.ON Home, compania își prezintă pentru prima dată sistemul de management al energiei pentru clienții care deţin locuinţe în proprietate. Lumea dezvoltată de E.ON și Microsoft face posibilă combinarea tuturor aplicațiilor energetice, de la sistemul solar instalat pe acoperiș la alimentatorul pentru maşina electrică din garaj, într-un cockpit digital, pentru a le controla în mod holistic și pentru a le optimiza folosind algoritmi. Instalarea și operarea sunt foarte simple și posibile cu practic orice smartphone sau tabletă. La standul E.ON, oaspeții pot viziona live, pe așa-numitele tablouri de bord, cantitatea de energie electrică pe care o generează sistemul fotovoltaic din casa de prezentare E.ON Home din Londra, nivelul de încărcare al bateriei auto și cantitatea de energie extrasă din reţea.

Din ce în ce mai mulți oameni doresc să utilizeze energia la domiciliu mai sustenabil, ieftin și independent. Cu E.ON Home, oferim clienților un produs complet nou, intuitiv și convenabil de utilizat“, declară Karsten Wildberger, membru al Consiliului Director al E.ON SE.

Noul produs E.ON Home va fi însoțit de un tur ghidat la ambele standuri de expoziție. În timp ce E.ON prezintă produsul, vizitatorii Microsoft vor putea afla toate detaliile despre tehnologia cloud asociată și securitatea datelor.

Când vine vorba de electromobilitate, E.ON este interesat în mod special de companiile care gestionează parcuri de vehicule şi care intenţionează să-şi transforme propria flotă într-una cu propulsie electrică. De la instalarea unei infrastructuri inteligente de încărcare la operarea unei platforme de facturare și a ofertelor suplimentare pentru o călătorie confortabilă, E.ON oferă totul dintr-o singură sursă.

 

La standul E.ON: MG Classic 1956, maşina sport cu acţionare electrică

Două puncte de atracţie pentru vizitatori vor face ca electromobilitatea să strălucească într-o lumină specială la stand. E.ON prezintă un automobil sport MG MAG Classic 1956 modificat, cu acţionare electrică. În contrast cu acesta va fi expus UNITI, un nou mic vehicul electric din Suedia. În calitate de partener al UNITI, E.ON Drive prezintă prototipul mașinii de oraș electrice, care va fi lansat de un start-up suedez în acest an. Fiecare cumpărător UNITI din Suedia poate să-și încarce mașina gratuit, cinci ani, cu energie regenerabilă de la E.ON.

În plus, ectogrid este acum pregătit pentru piața germană. Rețeaua de răcire și încălzire prietenoasă cu mediul a fost dezvoltată de E.ON. Oferă încălzire și răcire ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor, pentru proprietățile private şi comerciale, în special atunci când se construiesc noi cartiere ale oraşului. Ectogrid funcționează cu temperaturi extrem de scăzute și, prin urmare, este deosebit de eficient. Noul sistem integrează de asemenea energia regenerabilă și reciclează căldura reziduală. “Această nouă tehnologie va contribui în cele din urmă la accelerarea revoluției energetice și în oraşe”, spune Karsten Wildberger.

Protecția mediului nu joacă doar un rol în noile soluții, cum ar fi ectogridul, ci este și leitmotivul întregului stand E.ON. “Din ce în ce mai multe companii și clienți privați doresc să implementeze propriile concepte de protecție a mediului. Noi le oferim produse inovatoare și soluții în domeniul electricității, căldurii și mobilității. Și cu E.ON Home, oferim clienților privați un produs complet nou care le permite să utilizeze energia în propriile lor case mai durabil, rentabil și independent. E-World este o platformă excelentă pentru a ne recomanda ca partener energetic inovator “, mai spune Karsten Wildberger.

Sursa foto: eon.com

Related posts

Strategia 5G pentru România a fost aprobată în ședință de guvern

Ligia Voro

Italienii de la Itinera, câștigătorii contractului de peste 35 mil. euro pentru construirea pasajului Oltenița

Stefana Muresan

Se pun bazele primului consiliu județean digital din România

Nora Dumitrescu

Vinul la doză, produs în premieră națională la Ciumbrud, a primit primele medalii

Ion Surdu

Wörwag Pharma – de 20 de ani în România

Stefana Muresan

Finanțare nerambursabilă pentru SC Secoplan SRL

A. I.

Producătorul de mase plastice Gimplast, furnizor pentru Electrolux, Kaercher, Kod, Osram sau Ledvance, tinde spre afaceri de 10 mil. euro

Stefana Muresan

CJ Cluj a alocat 100.000 de lei pentru reconstrucția catedralei Notre-Dame

Stefana Muresan

Grupul Banca Transilvania a luat trei premii la bursă

Nora Dumitrescu

Michèle Ramis, ambasadoarea Franței în România, întâlniri cu Fifor și Tăriceanu

A. I.

Sorin Paveliu: „România trebuie să aplice strategia de dublă testare”

Papuc Irina

Eurostat: România a importat cele mai multe laptopuri în prima jumătate a anului

Ion Surdu

Maramureșul va accesa proiecte transfrontaliere de 3 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Al Di Meola revine în Cluj-Napoca, într-un concert extraordinar de lansare al noului său album – Opus

redactia

Asociația Crișana. Să mâncăm gustos și sănătos.

Ligia Voro

Care sunt cele mai importante șantiere din Oradea

Stefana Muresan

Dentotal își mută birourile în Equilibrium

Transilvania Business

De la orașele inteligente, la geometria satului – ArchiTECHture Conference&Expo 2017

Stefana Muresan

Forță de muncă din Vietnam, Nepal, Filipine și Etiopia pentru companiile românești

Stefana Muresan

66% din companiile de IT&C din București preferă sedii în sectorul 1

Stefana Muresan

Angajații companiilor E.ON donează pentru dotarea spitalelor

Ligia Voro

Grupul Dan Steel Beclean țintește afaceri de peste 200 mil. lei

Stefana Muresan

Bistriţa Năsăud, Maramureş și Sibiu – centre de colectare lână şi piei de animale

Stefana Muresan

Fonduri europene de 155 milioane euro pentru sprijinirea studenților defavorizați, a doctoranzilor în antreprenoriat și a cercetătorilor post-doctorat

Stefana Muresan

Leave a Comment