Brașov Investitii Mureș Real Estate Slider Ultimele stiri

FOTO: Maurer Imobiliare a demarat lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș

Astăzi, 4 februarie 2019, dezvoltatorul Maurer Imobiliare a început lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș, amplasat pe terenul fostei fabrici de zahăr.

Odată cu definitivarea formalităților de obținere a autorizațiilor pentru organizarea de șantier din partea Primăriei municipiului Târgu Mureș, se pun în aplicare planurile stabilite de echipele tehnice ale Maurer Imobiliare. În această primă etapă, parcelele aferente primelor două imobile din ansamblu vor fi nivelate, iar terenul va fi adus la cota 0. Pașii următori în etapa de organizare a șantierului sunt: împrejmuirea șantierului, aducerea utilităților lângă primele blocuri, montarea unei macarale turn cu braț de 52 m, ridicarea unui depozit de materiale, crearea de drumuri de acces și a unei rampe de beton pentru spălarea roților mașinilor care ies din șantier. Construcția propriu-zisă va începe odată cu trasarea blocurilor și a anexelor, compactarea terenului și săparea fundațiilor.

Terenul pe care a fost cândva fabrica de zahăr devine astfel un imens șantier pentru punerea în practică a unuia dintre cele mai interesante proiecte imobiliare din ultimii ani. „Aproximativ 3500 de apartamente vor fi construite în următorii ani, în ceea ce va deveni <<orașul din interiorul orașului>>. Un complex modern, pregătit să răspundă nevoilor actuale ale locuitorilor din Târgu Mureș, dar care este amejanat și pentru viitor, prin proiectarea unor funcționalități gândite pentru anii ce vor urma”, a declarat Gabriel Costea, director de vânzări al Maurer Residence Târgu Mureș.

Primele două imobile din ansamblu, situate în partea de N a amplasamentului, cuprind 47 și respectiv 62 de apartamente cu structuri de tip studio, 2 și 3 camere, precum și parcări subterane. Termenul de finalizare este estimat pentru sfârșitul anului 2019. „Ne bucurăm să vedem că deja mulți mureșeni au încredere în proiectul Maurer Residence Târgu Mureș, dovadă fiind nivelul vânzărilor de până acum. Am reușit să acoperim, practic, o mare parte din apartamentele disponibile în cele două blocuri, ceea ce ne încurajează să continuăm. Avem două atuuri importante, expriența dobândită în construcția celor peste 6.500 de apartamente de până acum și flexibilitatea pachetelor de finanțare”, a adăugat Gabriel Costea.

Biroul de vânzări al Maurer Residence Târgu Mureș și locul unde se pot obține toate detaliile proiectului este situat chiar pe amplasamentul viitorului cartier, pe strada Ion Heliade Rădulescu, vis-a-vis de unitatea militară. Informații pot fi obținute și de la standul amejanat la Promenada Mall Târgu Mureș, acolo unde poate fi studiată și o machetă fizică a întregului cartier. Este pus la dispoziție și site-ul www.maurer-residence-targumures.ro, unde persoanele interesate de achiziționarea unui apartament pot găsi detalii despre structurile apartamentelor disponibile în complex, dar și soluțiile de finanțare oferite de dezvoltator.

Maurer Imobiliare este o companie fondată în Brașov de Simon Maurer, cu 12 ani de experiență în dezvoltare imobiliară, cu 7 proiecte de mare amploare în Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța și Cluj-Napoca.

Related posts

A fost lansat proiectul Deva 750

redactia

Companie din zona bricolajului vrea să se extindă la Brașov: își listează 25% din acțiuni la bursă

Papuc Irina

Strabag începe lucrările la autostrada Târgu-Mureș – Ungheni

Nora Dumitrescu

Descoperă Lumea Automotive și Oportunitățile ei. Explorează, apoi alege unul din posturile disponibile la Star Transmission și Star Assembly!

Stefana Muresan

Frisbo, prima platformă de e-fulfillment din România, atrage o investiție de 500.000 de euro din partea Neogen

Stefana Muresan

Kovács Edit, primarul schimbărilor în bine la Cristeşti

Stefana Muresan

Transformări prin tehnologie: viitorii chiriași ai Equilibrium pot vizualiza virtual spații prin platforma Bright Spaces

Ionut Oprea

Parc industrial în locul unei ferme de porci

Ligia Voro

USAMV Cluj a scos prima serie de cârnați picanți, sub brandul Gourmeticus Academicum

redactia

Echipa Trelleborg câștigă finala competiției Farming Simulator League, sponsorizată de Corteva

Papuc Irina

Parking de 19 milioane de lei, la Cluj-Napoca

redactia

Clujul începe producția de igienizante, în regim de urgență

Nora Dumitrescu

VGP must constantly be ready to respond to new investment opportunities

Ionut Oprea

Trencadis, Tremend, Accesa IT Consulting şi Qualitance – în topul firmelor europene cu cea mai rapidă creştere

Stefana Muresan

Maxagro din Timiş țintește afaceri de 30 de milioane de euro

Stefana Muresan

“Medicina este cu oameni și despre oameni”, spune dr. Carmen Nicolau despre misiunea Centrului de Medicină Integrativă Lotus Life

redactia

Răzvan Vulcănescu, numit președinte interimar al CNAS

Stefana Muresan

Cupru Min, venituri în creştere cu 35,8% în 2017

Stefana Muresan

Bucharest- skyline transformation 2025 | RUSTLER: Austria – Romania, 1936 – 2021 – The Journey continues…

Ionut Oprea

Cu un an înainte de Centenar, toate unitățile de cazare din Alba Iulia, rezervate în totalitate!

Stefana Muresan

”Automobiles, Mobility, Modeling and Alternative solutions – AMMA 2018”

redactia

MADR: Peste 5.000 de crescători și 188 de furnizori, înregistrați în programul de susținere a raselor de porci Mangaliţa şi Bazna

Stefana Muresan

FieldBook AgriApps, un nou standard în agricultura de precizie

Ligia Voro

„Tranzacțiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale și de business într-o perspectivă 360 de grade” are loc pe 19 noiembrie la București

Papuc Irina

Leave a Comment