Brașov Investitii Mureș Real Estate Slider Ultimele stiri

FOTO: Maurer Imobiliare a demarat lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș

Astăzi, 4 februarie 2019, dezvoltatorul Maurer Imobiliare a început lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș, amplasat pe terenul fostei fabrici de zahăr.

Odată cu definitivarea formalităților de obținere a autorizațiilor pentru organizarea de șantier din partea Primăriei municipiului Târgu Mureș, se pun în aplicare planurile stabilite de echipele tehnice ale Maurer Imobiliare. În această primă etapă, parcelele aferente primelor două imobile din ansamblu vor fi nivelate, iar terenul va fi adus la cota 0. Pașii următori în etapa de organizare a șantierului sunt: împrejmuirea șantierului, aducerea utilităților lângă primele blocuri, montarea unei macarale turn cu braț de 52 m, ridicarea unui depozit de materiale, crearea de drumuri de acces și a unei rampe de beton pentru spălarea roților mașinilor care ies din șantier. Construcția propriu-zisă va începe odată cu trasarea blocurilor și a anexelor, compactarea terenului și săparea fundațiilor.

Terenul pe care a fost cândva fabrica de zahăr devine astfel un imens șantier pentru punerea în practică a unuia dintre cele mai interesante proiecte imobiliare din ultimii ani. „Aproximativ 3500 de apartamente vor fi construite în următorii ani, în ceea ce va deveni <<orașul din interiorul orașului>>. Un complex modern, pregătit să răspundă nevoilor actuale ale locuitorilor din Târgu Mureș, dar care este amejanat și pentru viitor, prin proiectarea unor funcționalități gândite pentru anii ce vor urma”, a declarat Gabriel Costea, director de vânzări al Maurer Residence Târgu Mureș.

Primele două imobile din ansamblu, situate în partea de N a amplasamentului, cuprind 47 și respectiv 62 de apartamente cu structuri de tip studio, 2 și 3 camere, precum și parcări subterane. Termenul de finalizare este estimat pentru sfârșitul anului 2019. „Ne bucurăm să vedem că deja mulți mureșeni au încredere în proiectul Maurer Residence Târgu Mureș, dovadă fiind nivelul vânzărilor de până acum. Am reușit să acoperim, practic, o mare parte din apartamentele disponibile în cele două blocuri, ceea ce ne încurajează să continuăm. Avem două atuuri importante, expriența dobândită în construcția celor peste 6.500 de apartamente de până acum și flexibilitatea pachetelor de finanțare”, a adăugat Gabriel Costea.

Biroul de vânzări al Maurer Residence Târgu Mureș și locul unde se pot obține toate detaliile proiectului este situat chiar pe amplasamentul viitorului cartier, pe strada Ion Heliade Rădulescu, vis-a-vis de unitatea militară. Informații pot fi obținute și de la standul amejanat la Promenada Mall Târgu Mureș, acolo unde poate fi studiată și o machetă fizică a întregului cartier. Este pus la dispoziție și site-ul www.maurer-residence-targumures.ro, unde persoanele interesate de achiziționarea unui apartament pot găsi detalii despre structurile apartamentelor disponibile în complex, dar și soluțiile de finanțare oferite de dezvoltator.

Maurer Imobiliare este o companie fondată în Brașov de Simon Maurer, cu 12 ani de experiență în dezvoltare imobiliară, cu 7 proiecte de mare amploare în Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța și Cluj-Napoca.

Related posts

One United Properties dezvoltă proiecte office de 220 milioane EUR

Ionut Oprea

NEPI negociază exclusiv cu AFI Europe vânzarea a 4 clădiri de birouri

Ligia Voro

Mulberry Development, două prestigioase distincţii la nivel national

Stefana Muresan

PeliFilip, „Firma de avocatura a anului” – CIJ

Transilvania Business

Antonio Souvannasouck, președinte PRBAR: “Problema pieței de asigurări este că este foarte mică, nedezvoltată”  

Ligia Voro

Proiectantul Parcului Est din Cluj, recompensat cu 1,5 milioane euro

Nora Dumitrescu

Șerban Țigănaș despre arhitectură, de la zei la pruncii nenăscuți

Ligia Voro

Airbus Helicopters România a fost autorizată să proiecteze modificări şi reparaţii pentru elicopterele de stat din România

Papuc Irina

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

Cluj-Napoca: Maurer Panoramic, un nou concept marca Maurer Imobiliare

redactia

Testare COVID-19 în sistem pool-testing la Satu Mare, susținută de antreprenorii locali

Ligia Voro

21,8 mil. lei pentru al doilea terminal la Aeroportul Internaţional Oradea

Stefana Muresan

Banca Transilvania şi Bancpost au devenit o singură bancă

redactia

Explorați natura pe două roți, cu ajutorul Greensylvania

Ligia Voro

Mierea din Alba, testată de o delegație de chinezi, pentru a fi exportată

Stefana Muresan

Clujenii sunt invitați să petreacă o noapte albă în compania artei contemporane

Ligia Voro

Câștigătorul licitațiilor pentru construcția a încă 33,9 km din autostrada Transilvania – Asocierea Trameco SA – Vahostav-SK, a.s. – Drumuri Bihor SA – Drum Asfalt SRL – East Water Drillings SRL

redactia

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 32: Nakita. Reper în piața echipamentelor de protecția muncii

Florin Marcel

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Stefana Muresan

Teraplast devine singurul proprietar al producătorului de ţevi Politub

Stefana Muresan

Medisprof Cancer Center din Cluj-Napoca, investiție de 14 mil. euro, aşteaptă să intre în con­tract cu Casa pe centrul de radioterapie

redactia

Teraplast a încheiat preluarea Politub pentru 21,8 mil. lei

Stefana Muresan

Cea mai mare agenţie media digitală independentă din Europa se mută cu birourile la Iulius Town Timişoara

Robert Bloancă

Județul Alba va avea două noi pârtii de schi la Feneș

Papuc Irina

Leave a Comment