Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air utilizează platforma de plată Amadeus prin Navitaire New Skies

Companiile aeriene lucrează în mod frecvent prin intermediari pentru a accesa partenerii de plată, cum ar fi băncile comerciale. Acest lucru oferă o acoperire suplimentară, dar sporește costul complexității și poate duce la costuri mai mari, precum și la reducerea performanțelor de plată, explică reprezentanții Amadeus într-o informare de presă.

Colaborând cu Wizz Air și cu partenerul său preferat, Wirecard, Amadeus a identificat o modalitate de a elimina unul dintre intermediarii de plată pe care Wizz Air îl utiliza pentru a accesa Wirecard. Noua configurație asigură o procesare mai eficientă a plăților, ceea ce reduce în ultimă instanță costurile Wizz Air. De asemenea, oferă companiei aeriene low-cost o mai mare flexibilitate în configurarea infrastructurii de plată pentru a se adapta nevoilor specifice ale companiei aeriene.”   a precizat Bart Tompkins, Managing Director, Payments – Amadeus.

Platforma de plată Amadeus Xchange Payment Platform oferă un singur punct de intrare pentru a accesa peste 70 de furnizori de plăți diferiți. Xchange Payment Platform a fost proiectată de la zero în scopul de a simplifica procesele de plată complexe, integrând toate părțile implicate într-o singură platformă și oferind o gestiune sigură a plăților. Într-un mediu aflat într-o schimbare rapidă și expus la riscuri multiple, Xchange Payment Platform furnizează procese eficiente și în același timp un mediu securizat.

Prin integrarea platformei de plată a Amadeus cu Navitaire New Skies, sistemul de servicii pentru călători utilizat de Wizz Air, compania aeriană low-cost a fost conectată direct la Wirecard, care este deja integrat cu Xchange Payment Platform.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

APIA participă la proiectul european Drives privind dezvoltarea de competenţe în sectorul auto

Articolul următor

FOTO: Maurer Imobiliare a demarat lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share