Eveniment

Povești despre schimbare: Irina Rimes și Dite Dinesz vin la Cluj-Napoca

Primăvara aceasta, oamenii care fac schimbarea să se întâmple își dau întâlnire într-un cadru inedit, deasupra Clujului. Într-o lume în care modelele se lasă tot mai greu găsite, The Woman aduce în fața comunității acei oameni care, dincolo de a fi modele de urmat, sunt lideri care știu să formeze alți lideri și să dea mai departe din ceea ce au învățat.

Artiști acrobați, femei de afaceri, persoane publice, femei în poziții de conducere, antreprenori și jurnaliști sunt doar o parte dintre cei ce vor fi prezenți anul acesta la Cluj-Napoca. Evenimentul are loc în 28 martie 2019, la Wonderland Resort, iar înscrierile continuă online pe www.thewoman.ro/conference.

 

Despre individualitate și schimbare

 

Dite Dinesz, omul din spatele proiectului “Izolați în România”, a urcat în 2006 pentru prima dată pe un munte, pe vremea când era o simplă jurnalistă. Cu o mașină, un cameraman și nicio idee despre ce urma să descopere, a plecat în căutarea comunităților izolate din România, intrigată de dorința de a cunoaște poveștile oamenilor care trăiesc departe de lumea modernă. Cele 12 episoade filmate în vârful munților din 9 județe ale țării (Caraş, Mehedinţi, Maramureş, Alba, Suceava, Neamţ, Harghita, Vrancea, Hunedoara) s-au transformat într-un documentar premiat, Life is a Path, și numeroase campanii derulate chiar de ea. Proiectul care o definește pe Dite ca lider al schimbării în comunitate este un exemplu despre cum uneori, pe același drum, nu se schimbă nimic, și totuși se schimbă atât de multe.

Probabil surpriza entertainmentului românesc din ultimii trei ani, Irina Rimes este compozitoarea și cântăreața care a cunoscut o ascensiune spectaculoasă în baza unei onestități debordante și multă muncă. Născută în Republica Moldova, a început să-și compună singură piesele după participarea la o competiție națională de talente; primul ei single “Visele”, a urcat pe poziția #1 în toate topurile comerciale. În piesele de pe primul ei album lansat în 2017, “Despre el”, Irina se deschide cu adevărat publicului și vorbește despre prima ei iubire matură care a marcat-o. Un an mai târziu, devine parte din juriul Vocea României, ca o recunoaștere a complexității sale ca artist. Irina și-a scris povestea în versuri cu o autenticitate greu de egalat și nu refuză nicio ocazie de a o spune și prin vorbe; ori de câte ori are ocazia, se-ntoarce la copilăria petrecută la țară de care își amintește ca un adevărat povestitor. La The Woman vorbește despre experiențele timpurii care au format-o în femeia de astăzi.

 

Experiență completă într-un spațiu transformat

 

Structura agendei aduce o zi de conferință, cu focus în două direcții: pe de-o parte, poveștile invitaților menite să motiveze, iar pe de alta, experiențele surprinzătoare oferite de parteneri pe parcursul întregii zile.

În 28 martie, alături de Dite Dinesz și Irina Rimes, în fața comunității The Woman își vor mai împărtăși experiențele Nevin Çolak, Vicepreședinte Senior Turkish Airlines Inc. cu 10.000 de însoțitori de zbor în subordine, și Christine Van Loo, atlet și acrobat, care până la vârsta de 19 ani era deja de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii; acum, la 49 ani, călătorește în toată lumea pentru a-i inspira pe alții prin povestea revenirii ei într-un domeniu în care caracterul puternic și autodisciplina fac diferența.

Pentru prima dată într-o altă locație decât cea care a consacrat-o, conferința se va desfășura la Wonderland Resort într-o sală cu o suprafață impresionantă de 1.000 mp, plus un spațiu dedicat exclusiv networking-ului, ce însumează alți 700 mp.

The Woman ediția 2019 pune lupa pe acei lideri atenți la lumea din jurul lor, care acționează în tăcere, dar devin vocali odată ce militează pentru valorile în care cred. Astfel, ei motivează și inspiră femeile pe cale să (re)descopere o nouă resursă: puterea de a contribui la binele celor din jurul lor.

 

 

 

Related posts

Banca Națională găzduiește expoziția Muzeul antreprenoriatului: 100 de ani de antreprenoriat în România, o inițiativă CITR Group

redactia

Grupul Agta Record impune noi standarde pe piaţa românească

Stefana Muresan

Ministrul Agriculturii, la PRIA Gala Fermierilor Români la București, în 28 septembrie 2017

Stefana Muresan

Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show

Ligia Voro

NRCC Orange Night la a 6-a ediție

A. I.

B2B agenda in May

În 10 mai la Cugir si Sebes – “Noaptea Lungă a Industriei” la Star Transmission şi Star Assembly

Stefana Muresan

Târgul de Turism de la București: Brașovul se va prezenta ca principala destinație turistică a României

Papuc Irina

Oradea Festifall 2019, de azi în Piața Unirii și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

Ligia Voro

Iubitorii de muzică retro au parte de Another Night to Remember

redactia

More Business la Hilton

Industria ospitalității propune soluții la criza forței de muncă din turism

Stefana Muresan

APIA a finalizat analiza cererilor pentru ajutorul la motorină

Transilvania Business

APIA a inceput plata finală a subvențiilor

„Samfest Jazz 2020”

Gruita Ienasoiu

Best of FMCG

Transilvania Business

Ziua Internațională a Jazzului serbată la Cluj

Despre provocările dezvoltării unui business de succes

A. I.

Teraplast cumpără o fabrică de panouri sandwich în Serbia

Stefana Muresan

International Media Forum 2017 se desfăşoară între 21-25 Mai în Antalya, Turcia

Raluca Ursu

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

Conferinta „Litigii pe Fonduri Europene” – Program OLAF – Hercule III, Cluj-Napoca, 27-28 septembrie

redactia

Deco Days

Stefana Muresan

ACAROM si EXACT SYSTEMS organizeaza Quality Academy, Pitesti, 28 noiembrie 2017

Stefana Muresan

Leave a Comment