Eveniment

Povești despre schimbare: Irina Rimes și Dite Dinesz vin la Cluj-Napoca

Primăvara aceasta, oamenii care fac schimbarea să se întâmple își dau întâlnire într-un cadru inedit, deasupra Clujului. Într-o lume în care modelele se lasă tot mai greu găsite, The Woman aduce în fața comunității acei oameni care, dincolo de a fi modele de urmat, sunt lideri care știu să formeze alți lideri și să dea mai departe din ceea ce au învățat.

Artiști acrobați, femei de afaceri, persoane publice, femei în poziții de conducere, antreprenori și jurnaliști sunt doar o parte dintre cei ce vor fi prezenți anul acesta la Cluj-Napoca. Evenimentul are loc în 28 martie 2019, la Wonderland Resort, iar înscrierile continuă online pe www.thewoman.ro/conference.

 

Despre individualitate și schimbare

 

Dite Dinesz, omul din spatele proiectului “Izolați în România”, a urcat în 2006 pentru prima dată pe un munte, pe vremea când era o simplă jurnalistă. Cu o mașină, un cameraman și nicio idee despre ce urma să descopere, a plecat în căutarea comunităților izolate din România, intrigată de dorința de a cunoaște poveștile oamenilor care trăiesc departe de lumea modernă. Cele 12 episoade filmate în vârful munților din 9 județe ale țării (Caraş, Mehedinţi, Maramureş, Alba, Suceava, Neamţ, Harghita, Vrancea, Hunedoara) s-au transformat într-un documentar premiat, Life is a Path, și numeroase campanii derulate chiar de ea. Proiectul care o definește pe Dite ca lider al schimbării în comunitate este un exemplu despre cum uneori, pe același drum, nu se schimbă nimic, și totuși se schimbă atât de multe.

Probabil surpriza entertainmentului românesc din ultimii trei ani, Irina Rimes este compozitoarea și cântăreața care a cunoscut o ascensiune spectaculoasă în baza unei onestități debordante și multă muncă. Născută în Republica Moldova, a început să-și compună singură piesele după participarea la o competiție națională de talente; primul ei single “Visele”, a urcat pe poziția #1 în toate topurile comerciale. În piesele de pe primul ei album lansat în 2017, “Despre el”, Irina se deschide cu adevărat publicului și vorbește despre prima ei iubire matură care a marcat-o. Un an mai târziu, devine parte din juriul Vocea României, ca o recunoaștere a complexității sale ca artist. Irina și-a scris povestea în versuri cu o autenticitate greu de egalat și nu refuză nicio ocazie de a o spune și prin vorbe; ori de câte ori are ocazia, se-ntoarce la copilăria petrecută la țară de care își amintește ca un adevărat povestitor. La The Woman vorbește despre experiențele timpurii care au format-o în femeia de astăzi.

 

Experiență completă într-un spațiu transformat

 

Structura agendei aduce o zi de conferință, cu focus în două direcții: pe de-o parte, poveștile invitaților menite să motiveze, iar pe de alta, experiențele surprinzătoare oferite de parteneri pe parcursul întregii zile.

În 28 martie, alături de Dite Dinesz și Irina Rimes, în fața comunității The Woman își vor mai împărtăși experiențele Nevin Çolak, Vicepreședinte Senior Turkish Airlines Inc. cu 10.000 de însoțitori de zbor în subordine, și Christine Van Loo, atlet și acrobat, care până la vârsta de 19 ani era deja de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii; acum, la 49 ani, călătorește în toată lumea pentru a-i inspira pe alții prin povestea revenirii ei într-un domeniu în care caracterul puternic și autodisciplina fac diferența.

Pentru prima dată într-o altă locație decât cea care a consacrat-o, conferința se va desfășura la Wonderland Resort într-o sală cu o suprafață impresionantă de 1.000 mp, plus un spațiu dedicat exclusiv networking-ului, ce însumează alți 700 mp.

The Woman ediția 2019 pune lupa pe acei lideri atenți la lumea din jurul lor, care acționează în tăcere, dar devin vocali odată ce militează pentru valorile în care cred. Astfel, ei motivează și inspiră femeile pe cale să (re)descopere o nouă resursă: puterea de a contribui la binele celor din jurul lor.

 

 

 

Related posts

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector

Ligia Voro

Bucharest Tech Week îl salută pe George

Stefana Muresan

Workshopul – Wage against the machine

Ligia Voro

Campanie Meat & Milk: Focus pe Tehnologie

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Liderul pieței electro-IT&C din România deschide cel mai mare magazin din rețea la Arad

Ligia Voro

AUTO TIMIȘOARA SHOW, primul Salon Auto din vestul României

redactia

PRIA Competition Conference

Ionut Oprea

Cea mai spectaculoasă ediție Bookfest Timișoara

Stefana Muresan

VINTEST 2018 – VIN la EXPO! Iubesc Vinul Românesc

redactia

Centrul Cultural German – 25 de ani de activitate

Stefana Muresan

Criza din piața muncii, resimțită din ce în ce mai puternic în Moldova. Discutăm despre soluții la Business Focus Iași 2019

Stefana Muresan

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Stefana Muresan

Invata ce inseamna designul de interior pe 6-7 octombrie, la Bucuresti

redactia

NRCC Orange Night 2017 – meet, eat & party with the Dutch!

Ionut Oprea

Peste 20 de companii de IT se aliniază la START-ul Regattei IT

Ligia Voro

Diplomați și lideri de business din țară și străinătate, la Conferința Internațională de Business Diplomacy

redactia

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj, la adunare generală a ACI Europe

Stefana Muresan

Sibiu – Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri

AGRARIA își deschide porțile peste doua zile

Conferinta Wonderware Romania

Tehnologii inovatoare prezentate de Continental la Timișoara

Stefana Muresan

Energia verde și industria alimentară subiectele forumului de afaceri româno-maghiar

A. I.

Un speaker italian celebru vine la IMWorld 2017 să explice cum în advertising, umorul vinde mai bine decât sexul

Stefana Muresan

Leave a Comment