Agricultura Ultimele stiri

Un grup de antreprenori români a investit peste 300.000 de euro într-o reţea de 60 de magazine agricole

Antreprenorul român Ciprian Ivana a anunţat, luni, că a finalizat alături, de partenerii săi, o investiţie de peste 300.000 euro în reţeaua de magazine agricole Agri.Shop, care cuprinde 60 de unităţi poziţionate în regiunea Moldovei şi în judeţele din jurul Bucureştiului.

Cele 60 de magazine Agri.Shop au peste 2.000 de produse fiecare, iar banii provind atât din fondurile investitorilor, cât şi din credite bancare.

Fondatorii reţelei de magazine agricole Agri.Shop au semnat recent un parteneriat cu o firmă internaţională, care activează în domeniul agribusiness şi care are o cifră globală de afaceri de peste 10 miliarde de euro.

”Acest parteneriat ne ajută să avem în toate magazinele Agri.Shop produse premium, la preţuri accesibile şi, cel mai important, care sunt fabricate în România. De asemenea, parteneriatul ne-a permis dezvoltarea unei game proprii de furaje, Agri.Premio, pe baza unor reţete adaptate şi îmbunăţăţite cu ajutorul celor mai noi tehnologii în domeniu ”, a spus Ciprian Ivana.

Reţeaua Agri.Shop este operată prin intermediul a patru companii, dintre care cea mai cunoscută este Indra Group, firmă care administrează alături de partenerii săi şi alte businessuri în domeniul agricol.

Magazinele Agri.Shop sunt situate în Vrancea, Suceava, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Bacău, Călăraşi, Ilfov şi Argeş. În reţeaua Agri.Shop sunt angajate în prezent circa 100 de persoane, iar în proporţie de peste 90% salariaţii provin din zonele rurale.

Related posts

AFIR deschide sesiunile de primire a proiectelor de investiţii în arealul ITI – Delta Dunării, alocare de peste 21 mil. euro

redactia

“Greii” Europei, aduși la Cluj. Șansa agriculturii României: președinția UE

redactia

Cea mai tânără milionară a Clujului vrea să îi facă antreprenori pe liceeni

redactia

Leave a Comment