Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afacerile spitalului Polaris din Cluj au crescut cu 30% anul trecut, la 20 mil. lei

Spitalul de recuperare medicală Polaris, deschis în urmă cu patru ani în apropiere de Cluj-Napoca şi controlat de familia Socea, a încheiat anul 2018 cu afaceri de circa 20 de milioane de lei, în creştere cu 30% faţă de anul anterior, scrie Ziarul Financiar.

 

Planurile pentru anul 2019 urmăresc promovarea la nivel naţional, aceasta fiind o nouă etapă în dezvoltarea busi­nessului. Anul trecut, peste 3.000 de pacienţi au trecut pragul spitalului Polaris, iar cele mai accesate specializări au fost cele de recu­perare medicală, neurologică şi cardio­lo­gică. Fondatorii spitalului Polaris au mizat încă de la început pe zona de recu­perare medicală, o zonă de nişă în piaţa medicală privată.

”Dacă mergem dincolo de cifre şi ne uităm la cauzele acestei creşteri, ele sunt atât legate de faptul că pacienţii accesează un număr tot mai mare şi divers de servicii, cât şi de reîntoarcerea în spital, respectiv prelungirea perioadelor de şedere la noi”, a spus Tudor Socea, directorul general al Polaris Medical, citat de ZF.

Spitalul Polaris se întinde pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi şi este condus de Tudor-Alexandru Socea, fiul lui Ioan Socea, antreprenor cunoscut pentru afacerile din domeniul energiei, el punând în 1990 bazele EnergoBit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UMFST Târgu Mureş scoate la concurs 56 de locuri la specializarea Medicină militară

Articolul următor

Trei Capitale Europene ale Culturii se reunesc în cadrul VINVEST 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share