Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de componente auto Preh România angajează 350 de oameni

????????????????????????????????????

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, ca re­cruta anul acesta 350 de oa­meni pentru locaţiile din Braşov şi Iaşi, scrie Ziarul Financiar. Compania deţine o fa­brică de componente auto în localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, şi cen­tre de servicii software şi hardware la Iaşi şi Braşov.

 

”La finalul anului 2018 aveam 1.700 de angajaţi, pentru ca în 2019 să ajungem la 2.050 de oameni. Căutăm atât ope­ra­tori producţie, tehnicieni men­tenanţă, ingineri de proces, logisticieni, cât şi dezvoltatori de hard­ware şi software pen­tru centrele noas­tre din Braşov şi Iaşi”, a declarat Mihaela Forgaciu, general ma­na­ger şi administrator al Preh România, într-un interviu pentru ZF.

La fabrica Preh din localitatea Ghim­bav, judeţul Braşov, sunt produse comu­tatoare multifuncţionale pentru volan, co­mu­tatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes..

Compania şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 20 mil. euro pentru achiziţio­narea de mijloace de producţie noi, precum şi dezvoltarea unui centru de logistică. Anul trecut, Preh România a investit 23 mil. euro în utilaje şi linii speciale, în vederea creşterii capacităţii de producţie. În primul trimestru din 2017, Preh România a deschis un centru de servicii software şi hardware la Iaşi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tibi Uşeriu, scos din cursa extremă Yukon Arctic Ultra din cauza unor degerături

Articolul următor

UMFST Târgu Mureş scoate la concurs 56 de locuri la specializarea Medicină militară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share