Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AHK continuă la Timișoara proiectul „Managementul Deșeurilor și Reciclarea în România“

În data de 19 februarie, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează la Timișoara cel de-al treilea workshop din cadrul proiectului de colaborare româno-germană cu tema „Managementul Deșeurilor și Reciclarea în România“. Inițiativa aparține Ministerului Federal al Mediului, Protecției Climatice și Siguranței Nucleare din Germania, iar finanțarea este realizată în cadrul inițiativei de export ”Tehnologii de Mediu”.

Proiectul se adresează în primul rând autorităților publice locale din România, dar și firmelor românești și germane interesate să dezvolte relații bilaterale în domeniul infrastructurii de mediu. Scopul principal este de a facilita schimbul de experiență între specialiștii germani și români si de a contribui la îmbunătățirea situației actuale din România prin transfer de know-how și cunoștințe în domeniu.

Până acum, în cadrul proiectului, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană a organizat două workshopuri regionale la Iași în data de 27 septembrie 2018 şi a fost desfășurat în parteneriat cu Consiliul Județean Iași, iar cel de-al doilea workshop s-a desfășurat la Cluj în data de 6 noiembrie 2018 în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Cel de-al treilea workshop va fi organizat la Timișoara, la Hotel Continental, în data de 19 februarie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara. Evenimentul va începe la ora 9.

Experți germani și români vor oferi participanților o privire de ansamblu asupra managementului deșeurilor din Germania și România, iar ulterior vor fi dezbătute aspecte legate de provocările implementării SMID-urilor în România, in încercarea de a găsi soluții viabile pentru acestea.

Participarea la workshop este gratuită, fiind susținută de Ministerul Federal al Mediului, Protecției Climatice  și Siguranței Nucleare din Germania.

Program si Formular de inregistrare Workshop Managementul Deseurilor Timisoara

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dacia Duster scrie instorie în Italia

Articolul următor

OMV Petrom, câştig net de peste 4 mld. lei, plus 64%, la afaceri de 22,5 mld. lei, în creştere cu 16%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share