Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Familia Filip, acționară la Electroplast, deschide un centru comercial într-o zonă aglomerată a Bistriței

Familia de antreprenori Filip, proprietară a 16,66% din producătorul de cabluri Electroplast SA, deschide un centru comercial în imobilul deținut pe Calea Clujului (centura orașului), urmând ca etajele 2 și 3 să fie închiriate companiilor care caută birouri.

 

Afacerea va fi derulată prin Filexpo Market SRL, firmă înființată în 2018, și va fi coordonată de juniorul familiei, Ovidiu Filip. “Este un business de familie, o investiție 100% românească, și sperăm că bistrițenii vor aprecia asta. Mizăm foarte tare pe locuitorii din partea de jos a orașului, în special pe cartierele noi apărute în jurul centurii, care au nevoie de un centru comercial aproape de ei. Etajele superioare ale imobilului sunt transformate în birouri de dimensiuni mici și medii. Credem că sunt mulți antreprenori în Bistrița care au sediul în locuința proprie și care și-ar dori un spațiu elegant, într-o clădire de birouri frumoasă, la prețuri decente, unde să-și poate invita parteneri sau clienți fără să se simtă stânjeniți. Afacerea va funcționa, deci, pe mai multe paliere: depozitul en gros și en detail, spațiile de birouri și spațiile expoziționale din exterior”, a declarat, pentru BistritaBusiness.ro , Ovidiu Filip.

Familia Filip este unul dintre fondatorii și acționarii (16,66%) Electroplast SA, producător important de cabluri pentru industria energetică și de telecomunicații. Compania rulează cca. 20 de milioane euro, cu peste 100 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primii pași pentru Autostrada Unirii: Licitaţie de 30 milioane lei pentru completarea studiului de fezabilitate pentru un sector din Autostrada A8

Articolul următor

Scintigrafie de ultimă generație, decontată prin CASMB, la Centrul Oncologic Sanador

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share