Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

County break în Maramureș pentru suporterii care vor veni în România la Euro 2020

România va fi una dintre țările care vor găzdui Euro 2020. Iar Maramureșul va fi unul din cele 7 județe ce vor fi promovate ca destinație turistică în cadrul Campionatului European de Fotbal. Încă se lucrează la acest concept, dar autoritățile județene au schițat deja principalele acțiuni prin care va fi promovat județul Maramureș în rândul suporterilor care, în 2020, vor veni la meciurile de fotbal ce se vor desfășura în România.

 

Gică Popescu este consilierul onorific al primului-ministru și se ocupă de promovarea României, respectiv alcătuirea ofertei turistice a țării noastre pentru cei care vor participa la meciurile de la Euro 2020. Au fost demarate deja primele discuții, vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Doru Dăncuș fiind delegat de instituție să participe la o întâlnire la București cu reprezentanții Guvernului și ai Federației Române de Fotbal. Includerea Maramureșului în cele 7 destinații turistice a fost susținută și de fostul arbitru FIFA Cristian Balaj.

”Am lansat și conceptul de county break în Maramureș. Adică, cei care vor veni pentru un meci de fotbal, să plece din București în destinațiile pe care le vom pune la dispoziție. Sunt 20 de destinații turistice, în cele 7 județe. Fiecare județ are 3 destinații, mai puțin județul Tulcea care are numai 2 destinații. Noi am mers pe un concept care se bazează pe 2-3-4 zile în Maramureș, 2 zile în municipiul Baia Mare și împrejurimi, a treia zi extindem participarea în zona bisericilor UNESCO și a patra zi va fi inclusă și o plimbare cu mocănița, în Vișeu”, a explicat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș, potrivit maramedia.ro.

Euro 2020 reprezintă pentru județul Maramureș o bună oportunitate de promovare. Cele 7 județe vor fi incluse pe site-ul Euro 2020. Toți cei care vor accesa acel site pentru achiziția de bilete de participare vor găsi destinațiile cu link de trimitere spre județele respective, inclusiv târgul de turism.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Episcopia Romano-Catolică investește într-un spital în centrul municipiului Satu Mare

Articolul următor

Nouă clădire pentru secţia de psihiatrie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share