Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alexandra Crivineanu, noul director de dezvoltare și marketing în cadrul RMN – Diagnostica

Începând cu 11 februarie Centrul de imagistică medicală și ambulatoriu de specialitate RMN Diagnostica anunță încetarea colaborării cu Mihaela Gabor Naidin, care a ocupat funcția de director de dezvoltare și marketing din 2017.

Atribuțiile și funcția acesteia vor fi preluate de Alexandra Crivineanu, ce activează în cadrul clinicii din octombrie 2018.

“Mulțumim Mihaelei Naidin pentru tot aportul adus în dezvoltarea brandului nostru. Experiența și expertiza în domeniul marketingului medical au contribuit la ceea ce suntem noi astăzi, un centru multidisciplinar, cu rezultate foarte bune în rândul pacienților noștri. Suntem convinși că doamna Mihaela Naidin va avea succes în proiectele ce le va derula în viitor, fiind un profesionist în domeniul comunicării și al marketingului medical.
Pe de alta parte, mulțumim și urăm succes noii noastre colege, Alexandra Crivineanu, un om devotat echipei RMN Diagnostica, un bun comunicator și un om pentru care imaginea înseamnă muncă, implicare și dedicație.” 
a declarat Alexandru Bica, director adjunct RMN Diagnostica

“Pentru mine, echipa RMN Diagnostica reprezintă o familie și mă onorează să fiu parte a unei echipe tinere, dinamice și cu idealuri mari. Anul 2019 va aduce schimbări în abordarea noastră pe piața medicală și am credința că pacienții centrelor noastre, din toate orașele unde activăm vor fi mulțumiți de calitatea actului medical, de atenția pe care medicii noștri le-o acordă la fiecare vizită în clinicile noastre și de experiența și expertiza personalului din centrele RMN Diagnostica. Pentru noi, pacientul și prevenția reprezintă nucleul activității și ne dorim ca toate celelalte proiecte pe care le vom dezvolta să își păstreze aceeași substanță.
Ne găsiți mereu aici, implicați în comunitate, devotați și gata să dăm o mână de ajutor!” 
a declarat Alexandra Crivineanu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Timişoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

Articolul următor

  PR32F73 -  hibridul de aur în Insula Mare a Brăilei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share