Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Timişoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara anunţă, vineri, că este primul din România în care cei interesaţi pot face un tur virtual cu ajutorul Google Maps Indoor.

 

Potrivit unui comunicat de presă de vineri al aeroportului, turul virtual al interiorului aerogării poate fi accesat prin Google Maps de pe PC-ul, tableta sau smartphone-ul utilizatorului, conectate la internet.

Se regăsesc aici o hartă interactivă, imagini cu zona de parcare, punctele de taxare parcare, zonele de check-in, magazinele, porţile de îmbarcare, saloane business şi VIP.

”Această facilitate este utilă pentru un pasager care îşi planifică primul zbor spre sau de la Timişoara, pentru că se poate familiariza mult mai uşor cu fluxurile aeroportului înainte de a pleca spre aeroport, dar şi pentru cei care au nevoie de diferite informaţii, despre zone comerciale, spaţii publicitare, zone de acces, pentru a-şi crea o imagine şi de a înţelege mai bine cum sunt amplasate toate acestea. Credem că noua tehnologie trebuie să fie pusă la dispoziţia pasagerilor şi colaboratorilor noştri, iar această facilitate este una cu o utilitate practică pe care dorim să o extindem şi în noul terminal care se va construi în perioada 2019-2020”, a declarat directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Sute de fotografii au fost procesate pentru a produce această hartă digitală, inclusă acum în Google Maps.

”Fotografiile pentru turul digital al aeroportului au fost asigurate de SC Blue Strategy SRL din Târgu Mureş. Fotografiile au fost transmise către Google, care le-a inclus acum în Google Street View, astfel Aeroportul Timişoara este primul din România  disponibil online, printr-un tur virtual”, se arată în comunicat.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei secțiuni din Autostrada Transilvania vor fi scoase la licitație

Articolul următor

Alexandra Crivineanu, noul director de dezvoltare și marketing în cadrul RMN – Diagnostica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share