Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorul Adrian Elecfi din Alba a făcut 1 milion de euro cu o carmangerie şi trei magazine alimentare

Adrian Elecfi a terminat Dreptul în 1996, dar nu a profesat niciodată, pentru că pasiunea din liceu pentru industria alimentară a fost mai puternică, astfel că în acelaşi an a decis să investească într-o măcelărie în Alba Iulia, sub brandul Carmangeria Adrian Comserv, devenită ulterior Carmangeria Vlade, scrie Ziarul Financiar.

 

”Anul trecut vânzările au fost în creştere, o creştere substanţială. De sărbători vânzările s-au dublat faţă de anul precedent. Veniturile au fost mai mari cu 40%, iar cifra de afaceri a depăşit un milion de euro”, spune Adrian Elecfi, fondatorul companiei Adrian Comservice, citat de ZF. În 2017, firma pe care o deţine a avut o cifră de afaceri de peste 800.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Businessul a pornit sub brandul Carmangeria Adrian Comserv, dar în 2016 şi-a schimbat denumirea în Carmangeria Vlade. Mezelurile şi produsele din carne sunt dezvoltate după reţete tradiţionale, din carne de vită, de oaie, de porc sau de capră, iar carnea este achiziţionată de la abatoarele din zonă, dar şi de la alţi producători locali, din alte judeţe.

Pentru a produce cârnaţi, mici ori alte preparate din carne, antreprenorul a dezvoltat o mică fabrică de procesare cu tehnologie conformă cu standardele europene. Acolo 15 oameni lucrează zilnic, realizând produsele care ajung ulterior în magazine.

Compania deţine trei magazine proprii în judeţul Alba, dar livrează produsele şi clienţilor din zona HoReCa, câtorva restaurante din Alba Iulia, unei brutării din acelaşi oraş şi unui producător de lactate din Deva.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EMBA-ul britanic de la UBB, la a cincea generație de cursanți

Articolul următor

Un primar din Covasna caută medic de familie pe Facebook. "Avem zonă frumoasă cu ape minerale"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share