Covasna Sanatate Ultimele stiri

Un primar din Covasna caută medic de familie pe Facebook. “Avem zonă frumoasă cu ape minerale”

Primarul unei localități din județul Covasna caută un medic de familie pentru două comune cu aproape 3.000 de locuitori, el postând pe Facebook un anunț în care promite și locuință de serviciu pentru cel care ar vrea să fie doctor acolo. Primarul mai spune că zona este “frumoasă, cu ape minerale, cu oameni deschiși și primitori”.

Ferenc Demeter, primarul comunei Micfalău, a postat pe Facebook un mesaj în care anunță că, împreună cu administrația unei localități învecinate, caută “disperat” un medic de familie care să vină să lucreze acolo, scrie hotnews.ro.

“Comuna Micfalău are 1800 de locuitori. La 4 km de comună este situată comuna Malnaș cu 1000 de locuitori fără medic de familie. În comună avem asistenți medicali care pot lucra în cabinet. Cooperăm foarte bine cu comuna Malnaș. Într-una din comune poate să fie și punct de lucru. Există farmacie. Zonă frumoasă cu ape minerale, oameni deschiși și primitori. Aveți toată susținerea primăriei”, este anunțul primarului aflat în căutarea unui medic de familie.

Related posts

Încep lucrările la pasajul de sub Bulevardul Magheru din Oradea

Ligia Voro

Afacerile spitalului Polaris din Cluj au crescut cu 30% anul trecut, la 20 mil. lei

redactia

Efectele pandemiei de COVID-19 asupra piețelor financiare

Ligia Voro

Leave a Comment