Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doi orădeni, soț și soție, creează genți de lux pentru clienți din toată lumea

Soţii Daciana şi Mircea Bule lucrează împreună la designul şi realizarea propriu-zisă a genţilor unicat, executate din piele italienească la o bătrână maşină de cusut Singer.

 

De câţiva ani, cocheta sufragerie a unei case din centrul Oradiei a devenit locul în care sunt produse genţi unicat, din piele italienească, ce ajung apoi în mâinile unor oameni de afaceri, medici, avocaţi, fotografi şi scriitori din lumea largă, scrie Bihoreanul.

Întregul proces este executat de numai două persoane, Daciana şi Mircea Bule, care îşi împărtăşesc nu doar iubirea, ci şi pasiunea pentru creaţiile unicat.

Daciana se ocupă şi de popularizarea brandului. Orădeanca a reuşit să includă marca 74 Street Bags pe cel mai mare şi popular site de creaţii handmade din lume, Etsy.com, unde genţile orădenilor sunt extrem de apreciate, primind constant recenzii de cinci stele din partea clienţilor. “Am apărut chiar şi în Vogue UK, două luni consecutiv, precum şi în reviste din Olanda. Am fost, practic, recunoscuţi ca artişti”, spune Daciana cu satisfacţie, pentru sursa citată.

Cei doi realizează, de obicei la comandă, genţi pentru arhitecţi, profesori, medici, fotografi, dar şi pentru persoane cu nevoi speciale. Spre exemplu, au făcut o geantă specială pentru un aparat care trebuie purtat de oamenii cu inimă artificială, precum şi mai multe genţi pentru scaune cu rotile.

Majoritatea comenzilor vin din străinătate şi sunt pentru genţi “custom made”, adică făcute după preferinţele clienţilor, pe care Daciana le află până în cel mai mic detaliu prin discuţii directe cu aceştia. “Am început cu o servietă pentru asistentul premierului Australiei. Am primit apoi comenzi din Guam, Rusia, Africa de Sud, Japonia, China, dar în special din America”, spune Mircea.

Cei doi au creat, între altele, şi un ham pentru fotografii profesionişti, desemnat în 2016 cel mai bun produs tehnic din piele de site-ul american BestLeather.org, şi cumpărat apoi în mai multe exemplare de National Geographic. Au executat şi genţi cu buzunare ascunse şi închise cu lacăt pentru o fumătoare care se ascundea de soţ, iar acum lucrează la o geantă de motocicletă pentru Carian Cole, o americancă semnatară a mai multor romane de dragoste devenite bestselleruri.

Creaţiile 74 Street Bags se vând de obicei cu câteva sute de euro.

Sursa foto: Facebook/74streetbags

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mureș: Senzaționala transformare a unei case vechi de 500 de ani în pensiune

Articolul următor

Tarom şi-a majorat cu 1,4% cota de piaţă în România și a consemnat un record de pasageri pentru ultimii 10 ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share