Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Al patrulea oraș din țară în care Astra Vagoane Călători nu are competitor

Astra Vagoane Călători a depus singura ofertă în cadrul licitaţiei pentru achiziţia de tramvaie a Primăriei Arad, după ce nu a avut competitori nici la Cluj, Oradea şi Galaţi. Dacă va fi declarat câştigător, producătorul din Arad va livra în oraşul de origine 10 tramvaie noi, după care va putea furniza încă 18, în baza acordului – cadru ce ar urma să fie încheiat, scrie Economica.

 

Compania Astra Vagoane Călători a depus singura ofertă până la termenul limită de joi, 7 februarie, în cadrul licitaţiei Primăriei Arad pentru achiziţia de tramvaie.

Oferta producătorului din Arad urmează să fie evaluată până pe 7 august. Achiziţia de tramvaie în Arad va fi finanţată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Prioritatea de investiții 4.1-Mobilitate Urbană Durabilă.

Primăria Arad a lansat pe 18 decembrie licitaţia pentru achiziţia a 10 tramvaie noi a căror valoare estimată este de 73,04 milioane de lei fără TVA, cu posibilitatea, ca în perioada de patru ani de derulare a contractului, autoritatea să poată achiziţiona încă 18 tramvaie noi. În acest caz, valoarea achiziţiei creşte la 202 milioane de lei (43 milioane de euro).

Potrivit publicației citate, Astra Vagoane Călători a fost singurul ofertant şi la licitaţiile pentru tramvaie din alte mari trei oraşe din România, respectiv Cluj Napoca(22 bucăţi), Oradea (10) şi Galați (18).

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lista completă a autostrăzilor în pregătire și în execuție

Articolul următor

Singura femeie din Europa de Est care face transplant de ficat este româncă

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share