Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Hodlmayr va transporta 15.000 de masini pentru Toyota Romania anul acesta

Hodlmayr Logistics Romania va transporta anul acesta vehiculele importate de Toyota Romania si va asigura depozitarea acestora si distribuirea la nivel national. Volumul total anual de vehicule rulate in cadrul acestui proiect este de 15.000 unitati.

„Este o realizare importanta, care vine in urma investitiilor pe care le-am alocat anul trecut pentru modernizarea parcului nostru auto, precum si a depozitului nostru de autovehicule. Acum ii putem oferi noului nostru client, Toyota Romania, o suprafata de depozitare de 120.000 mp si, prin urmare, locuri de parcare pentru 5.000 de vehicule”, a declarat Tamer Sen, General Manager Hodlmayr Logistics Romania, potrivit wall-street.ro.

Hodlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistica de transport auto din Romania, avand peste 200 de angajati. Flota de vehicule este compusa din peste 100 transportoare speciale.

Sediul din Bascov include o capacitate de garare pentru cca. 5000 vehicule si asigura – pe langa solutiile de transport, si lucrari de service si imbunatatire si asigurare a calitatii. In 2018, cifra de afaceri a filialei Hodlmayr din tara noastra a fost de 25 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania bistrițeană MIS Grup, contract de peste jumătate de milion de lei cu CFR

Articolul următor

Colaborare România - Coreea de Sud pentru creșterea productivității

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share