Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania bistrițeană MIS Grup, contract de peste jumătate de milion de lei cu CFR

Compania bistrițeană MIS GRUP, controlată de familia Iugan, va furniza piatră spartă pentru Compania Națională de Căi Ferate (CFR), la lucrări de reabilitare care vor avea loc în județul Iași.

 

MIS Grup a câștigat licitația în decembrie, valoarea totală a contractului fiind de peste jumătate de milion de lei, potrivit bistritabusiness.ro. Produsele ce urmează a fi furnizate de MIS Grup sunt utilizate pe podurile metalice de cale ferată, pentru montarea liniei CF, având rol de menținere a căii pe pod în limitele toleranțelor prevăzute de reglementările în vigoare. Tot în județul Iași, o companie din grupul MIS (MIS Grup Transport Feroviar SA) va mai efectua o lucrare pentru CFR, câștigată în noiembrie 2018, care presupune modificări necesare la punctul de record din stația CF Dornești, astfel încât firma Vastimpex SRL să se poată conecta cu linia sa industrială privată la sistemul feroviar național.

MIS Grup este unul dintre cei mai mari constructori locali, cu lucrări importante în infrastructura de drumuri și apă-canal, dar, mai nou, și în alte domenii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Braşov va susţine şi cel de al cincilea episod al producţiei Wild Carpathia. Documentarele, difuzate în 120 de ţări şi traduse în peste 20 de limbi

Articolul următor

Brașov: Hodlmayr va transporta 15.000 de masini pentru Toyota Romania anul acesta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share