Bistrița-Năsăud Infrastructura Ultimele stiri

Compania bistrițeană MIS Grup, contract de peste jumătate de milion de lei cu CFR

Compania bistrițeană MIS GRUP, controlată de familia Iugan, va furniza piatră spartă pentru Compania Națională de Căi Ferate (CFR), la lucrări de reabilitare care vor avea loc în județul Iași.

 

MIS Grup a câștigat licitația în decembrie, valoarea totală a contractului fiind de peste jumătate de milion de lei, potrivit bistritabusiness.ro. Produsele ce urmează a fi furnizate de MIS Grup sunt utilizate pe podurile metalice de cale ferată, pentru montarea liniei CF, având rol de menținere a căii pe pod în limitele toleranțelor prevăzute de reglementările în vigoare. Tot în județul Iași, o companie din grupul MIS (MIS Grup Transport Feroviar SA) va mai efectua o lucrare pentru CFR, câștigată în noiembrie 2018, care presupune modificări necesare la punctul de record din stația CF Dornești, astfel încât firma Vastimpex SRL să se poată conecta cu linia sa industrială privată la sistemul feroviar național.

MIS Grup este unul dintre cei mai mari constructori locali, cu lucrări importante în infrastructura de drumuri și apă-canal, dar, mai nou, și în alte domenii.

Related posts

Fonduri europene de aproape 846 de mil. euro pentru beneficiarii PNDR 2020

Stefana Muresan

Terapia a ajuns la afaceri de 147 mil. euro

Stefana Muresan

Cine sunt primii speakeri străini confirmați la Tomorrow@Work?

redactia

Leave a Comment