Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Județul Covasna, promovat în Daily Mail cu imagini uimitoare din dronă

Tranziția anotimpurilor peste pădurile transilvănene a fost prezentată în celebra publicație britanică

Imagini incredibile realizate cu drona care arată cum peisajul transilvănean se transformă pe parcursul anotimpurilor”. Așa este titrat articolul apărut luni, 28 ianuarie, pe site-ul celebrei publicații englezești – Daily Mail, care prezintă o serie de colaje cu adevărat impresionante realizate de pilotul de drone din Târgu Secuiesc, Szabi Ignácz. 

Potrivit covasnamedia.ro, covăsnenii pot fi cu adevărat mândri că trăiesc într-o zonă bogată în peisaje naturale uimitoare. Pe aceeași idee a pornit și cel mai nou proiect promovat la nivel mondial al pilotului de drone din Târgu Secuiesc, Szabi Ignácz. El a scos în evidență tranziția dintre anotimpuri, de la vară la iarnă sau de la toamnă la iarnă, în pădurile covăsnene din extravilanele localităților Ojdula, Ghelința, Băile Balvanyos sau Brețcu. Britanicii, al căror Prinț Charles vine des în zonă, au apreciat imaginile extraordinare și le-au publicat pe unul dintre cele mai citite publicații din țară.

Szabi a surprins toate imaginile sale în județul Covasna, parte din Transilvania – care este o regiune istorică a României – cunoscută pentru pădurile sale frumoase. Acesta a făcut fotografii ale unui peisaj într-un anotimp, după care, după câteva luni, s-a întors cu drona în exact același loc ca să surprindă transformarea. Fotograful a folosit apoi programul Photoshop pentru a combina cele două cadre, astfel încât să scoată în evidență diferențele”, arată texul alăturat imaginilor publicate luni, 28 ianuarie, pe Daily Mail.

„Am făcut o mulțime de experimente cu lucruri și tehnici. Schimbarea anotimpurilor mă uimește întotdeauna, de aceea m-am gândit că arătând cele două anotimpuri într-o singură imagine va uimi, de asemenea, și publicul. Pentru asta a trebuit să mă întorc în același loc în fiecare anotimp și să fac poza din exact aceeași înălțime și unghi”, a explicat, pentru aceeași publicație britanică, pilotul de drone din județul Covasna, Szabi Ignácz.

Daily Mail scrie de asemenea că fotograful din Târgu Secuiesc își dorește ca prin aceste imagini să arate cât de frumoasă poate să fie România.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj: Prima stradă din România cu sistem de depistare a autovehiculelor care trec pe roșu la semafor

Articolul următor

Cine sunt primii speakeri străini confirmați la Tomorrow@Work?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share