Eveniment Ultimele stiri

Cine sunt primii speakeri străini confirmați la Tomorrow@Work?

Companiile se străduiesc să construiască strategii și o traiectorie pentru performanță la nivel organizațional, unde intervine rolul departamentului de HR. Suntem în mijlocul celei de-a patra revoluții industriale, câmpul de muncă este într-o continuă schimbare, iar o strategie digitalizată a departamentului de resurse umane oferă posibilitatea de a modela viitorul business-ului.

 

Vorbim despre automatizare și viitorul din câmpul muncii, despre schimbare și adaptarea organizației la schimbare, despre cum noile generații și evoluția tehnologică vor contura noi cerințe pe piața muncii. La Tomorrow@Work specialiștii din domeniul resurselor umane vor dezbate provocările cu care se confruntă industria în prezent, dar și pe cele preconizate în viitor, vor răspunde întrebărilor și curiozităților și vor da curs celor mai interactive discuții din domeniu.

Robin Elis – Global Talent Acquisition Leader, PURATOS este lider global în achizițiile de talente și vine să  vorbească despre importanța identificării nevoii de schimbare la nivel organizațional și despre procesul de implementare a acesteia. Robin va pune accent pe schimbarea modelului de achiziție de talente și retenția acestora, având o experiență internațională în domeniul achizițiilor de talente, cu o istorie demonstrată de a lucra în industria alimentară, farmaceutică, finanțe, IT și industria de inginerie industrială.

Sergio De La Calle Asensio este Head of Change Management & Adoption in HR Transformation la Telefonica și va vorbi despre cum transformăm liderii în modele de urmat folosind instrumente digitale.  Invitatul BusinessMark este de părere că ‘societățile mari investesc mult capital pentru a implementa instrumente digitale, astfel încât să poată evolua și să ușureze modurile de lucru….însă mulți oameni nu profită din plin de aceste instrumente. Una dintre cauzele principale este profilul digital scăzut al unor colective și faptul că liderii de vârf nu sunt modele pentru angajații lor.  Vom explora modul în care Telefonica promovează adoptarea tehnologică și umple decalajul generațional pentru a încuraja managerii de rang înalt să conducă prin exemplu.’

Pentru că este un subiect intens dezbătut cu orice prilej, Tomorrow@Work va aborda arta leadership-ului și principiile unui lider în 2019 alături de Andre de Wit – Dean, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM, prezent a doua oară la conferințele BusinessMark. Andre crede că succesul este definiția îmbinării unei strategii bune cu un model de leadership aplicat corect. În acest discurs, invitatul BusinessMark va sublinia necesitatea unei strategii de leadership și va arăta care sunt elementele definitorii pentru o astfel de strategie.

Ruud Rikhof este Managing Partner la KENNEDYFITCH, având o experință de peste 30 de ani de experiență în companii precum IBM, Novartis, Bristol-Myers Squibb. În afară de cercetări, publicații și speech-uri cu privire la viitorul resurselor umane, viitorul muncii și experiența angajaților, acesta a sponsorizat, de asemenea, un studiu premiat cu privire la investițiile în capitalul uman în industria de capital privat și a co-autorizat cercetarea privind agilitatea de învățare. Ruud Rikhof va aborda aspecte prezente și viitoare despre cum modelele strategice de HR tradiționale au nevoie de ajustări și schimbări aliniate cu noile cerințe din piață.

Iată și ce alte teme de discuție vor fi dezbătute la Tomorrow@Work: https://bit.ly/2UPoUnI

Mai multe detalii despre conferința Tomorrow@Work și modalitatea de înscriere puteți afla aici: https://bit.ly/2UPoUnI.

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de: Romanian Software, Signal Iduna.

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM.

Eveniment organizat cu susținerea:  BRCC, BCCBR, CCIRI, Zelist Monitor, Institutul De Marketing.

Parteneri media: Portal HR,  Jurnalul de Afaceri,  New Money, Manager Express, Financial Market, DeBizz, Transilvania Business, Market Watch, PRbox.ro, Signal ConnectCurierul Național, Portal Management, Antreprenor în România, MoneyBuzz, Social Media Romania, Global Manager, Administratie.ro, BirouInfo.ro, Depozitinfo.ro, InfoOradea, Rbe Connect, Monitorul de Făgăraș, Spatiul Construit, MATEK, Revista Bulevard, Iqads, Smark, Clujul de buzunar, Business24, Ziare.com, Piata Trade Services, Financiarul.ro, Administratie.ro, Inturda, PR Wave, Business Press, JobZZ.ro.

 

 

 

 

Related posts

Banca Transilvania, primul brand bancar românesc care intră în top 500

Stefana Muresan

Curs gratuit pentru startup-urile de criptomonede/blockchain

Papuc Irina

Antreprenoriat feminin cu peste 200 femei la The Woman after 5pm Oradea

Stefana Muresan

FOREST EU: „Restricționarea pieței legale nu va reduce fumatul”

Ligia Voro

Granturi norvegiene pentru restaurarea monumentului Sarmizegetusa Regia

Ion Surdu

Priaevents și TeraPlast organizează conferința online „Pria Challenges and Opportunities for Industry”

Papuc Irina

AFI Europe – autorizație de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei

Ionut Oprea

Noi investiții în Oradea: Drum colector şi pasaj pentru Centrul Intermodal

redactia

APIA a autorizat plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal. În total, peste 50 de milioane de euro

Ion Surdu

Compania Coralia Com din Sighi­şoa­ra, afaceri de 7,5 mil. euro cu o reţea de opt magazine şi activităţi de distribuţie

redactia

Master-Planul investițiilor în turism, aprobat de Guvern. Mai multe proiecte din Transilvania

Stefana Muresan

Logicode, firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, lansează o soluţie pentru IMM-urile care fac comerţ sau producţie

Stefana Muresan

Transurbis își cumpără 30 de noi autobuze electrice

Nora Dumitrescu

Hype Project, lansare pe piața amenajărilor de lux din România

Papuc Irina

Sam Mills Business Investment, un holding de 90 milioane de euro, creat în Satu Mare

Stefana Muresan

Peste 25.000 de firme s-au înscris în Start-Up Nation 2018

redactia

Vodafone, Top Employer 2020

Ligia Voro

Aplicaţia românească Clever Taxi îşi schimbă numele şi devine Free Now

Papuc Irina

Trafic fluent pe Centura Oradiei prin finalizarea bretelei din zona Universității

Traian Dan

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA

Nicolae Pop

Blue Air, salvată de Europa. Restructurare sau lichidare în șase luni

Nora Dumitrescu

Feeric Fashion Week

Transilvania Business

CNAIR caută experți tehnici independenți pentru comisiile de evaluare

Traian Dan

Asociaţia Nucifere Regia: Plantaţia cu care reuşeşti să-ţi recuperezi investiţia de 100 de ori

Stefana Muresan

Leave a Comment