Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reţeaua Panemar a ajuns la 40 de magazine cu produse de panificaţie în Cluj şi se extinde la Oradea

Reţeaua de magazine de produse de panificaţie Panemar, înfiinţată de an­treprenorul Nicolae Chiorean, face pri­mul pas în afara ju­deţului Cluj odată cu deschiderea unui ma­ga­zin la Oradea, ur­mând să se consolideze pe aceas­tă piaţă, scrie Ziarul Financiar.

Planurile companiei urmăresc creş­terea nu­mă­rului de lo­caţii, după ce Panemar a acoperit ju­deţul Cluj cu 40 de ma­gazine. Com­pa­nia are peste 600 de angajaţi.

”Ne-am extins, am deschis un ma­ga­zin la Oradea, este o reuşită, a fost bi­ne primit, oamenii sunt mulţumiţi. Vom mai deschide încă două magazine la Oradea, avem spaţiile închiriate. Nu vom face extindere în mod agresiv, nu va fi o explozie. Dorim să facem un pas înainte atunci când cel anterior este bine consolidat. Extinderea este o pri­o­ri­tate, dar vrem să fie una temperată”, a spus Nicolae Chiorean, fondatorul Panemar, citat de ZF.

Panemar deţine şi o fabrică pro­prie, cu o capacitate de producţie de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de pro­duse de patiserie. În 2018, compania a avut afaceri de 76,1 milioane de lei, o creştere de 18% faţă de anul ante­rior. De altfel, compania şi-a păstrat aceeaşi rată de creştere în ultimii doi ani, după cum arată datele publice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Județul Cluj va avea un manual de brand

Articolul următor

Aeroportul Sibiu, pe poziția 3 în Europa, într-un raport ACI EUROPE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share