Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Sibiu, pe poziția 3 în Europa, într-un raport ACI EUROPE

Aeroportul Internațional Sibiu s-a clasat pe poziția 3 în topul aeroporturilor din Europa cu trafic sub 5 milioane de pasageri. Anunțul a fost făcut de reprezentanții instituției. Aceștia specifică faptul că, pe an, au înregistrat cele mai mari creșteri de trafic în 2018. Statistica pentru anul 2018 a fost prezentată de Airports Council International Europe – ACI EUROPE într-un raport publicat în luna februarie 2019.

Aeroportul Internațional Sibiu a înregistrat o creștere de 32,2%, fapt care poziționează instituția înaintea aeroporturilor din Vilnius (Lituania) și Memmingen (Germania).

Tot din datele statistice furnizate de ACI EUROPE, Aeroportul Internațional Sibiu s-a clasat pe aceeași poziție în topul aeroporturilor cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an și pentru semestrul 2 al anului 2018, înregistrând o creștere de 51,6% a traficului de pasageri, raportat la aceeași perioadă a anului 2017.

„Rezultatele obținute de aeroportul din Sibiu în anul 2018 demonstrează încă o dată necesitatea dezvoltării traficului aerian, iar prezența sa în topul aeroporturilor din Europa confirmă potențialul și performanțele obținute de Aeroportul Internațional Sibiu pe întreg parcursul anului 2018”, transmite Bianca Luță, purtător de cuvânt AIS.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Reţeaua Panemar a ajuns la 40 de magazine cu produse de panificaţie în Cluj şi se extinde la Oradea

Articolul următor

Arçelik, producătorul Arctic, alege între Timișoara și Iași pentru cel mai important birou de cercetare-dezvoltare din afara Turciei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share