Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O afacere de familie românească, cu produse lactate 100% naturale, a deschis primul magazin la Alba Iulia

ADO, o afacere de familie din județul Hunedoara, care deține o fermă de peste 400 de vaci, a deschis la Alba Iulia primul său magazin din orașul Marii Uniri, cu produse lactate 100% naturale naturale.

 

Toate produsele sunt de calitate superioară, prelucrate doar din laptele provenit din ferma proprie, iar  produse sunt 100% naturale fără adaos de lapte praf, fără coloranţi, fără corservanti. Producătorii acordă o atenție sporită propsețimii produse lactate, scrie Ziarul Unirea.

ADO produce brânzeturi maturate lent minim 4 luni pe scânduri de lemn în mediu controlat. Brânza este întoarsă, îngrijită şi înobilată cu sare marină de trei ori pe săptămână. 12 l de lapte bun şi proaspăt muls în Fermele ADO, dă naştere fiecărei kilogram de brânză.

Brânză dulce este prelucrată clasic, scursă în tifoane.

Telemeaua proaspătă, din lapte integral, este scursă individual, în forme, iar caşcavalul din lapte integral stă la maturat minim 4 săptămâni.

Produsele sunt de foarte bună calitate, naturale, fără adaosuri de lapte praf, fără conservanţi, fără coloranţi, făcute tradiţional. Procesarea este în mare parte prin procedee manuale și pe toate gusturile. Lapte, sana, chefir, iaurt, dar și smântână de 12 % grăsime, smântâna de 25 % grăsime și iaurt de 10 % grăsime.

Fermele ADO se află situate la poalele Munţilor Retezat, în localitatea Pesteana şi au fost contruite pe amplasamentul unei vechi ferme de vaci.

Ferma deţine un efectiv de 400 de vaci lactante din rasa Bălţată Românească. ”Din lipsa desfacerii şi a preţului scăzut ne-am luat inima în dinţi, şi în 2015 am început să ne prelucrăm singuri laptele transformându-l în produse de cea mai bună calitate”, spune producătorul.

În prezent ADO deţine 6 magazine proprii, între care și cel din Alba Iulia.

Foto: facebook/fermeleado

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ecografe ultraperformante în dotarea Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca

Articolul următor

Chirurgul Victor Costache, deținătorul unui record mondial, repornește inimi la Sibiul. „Am fost foarte motivat să revin după mai bine de zece ani în propria țară”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share