Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistrițenii de la Dimex, contract de 60 de milioane de euro, în Hunedoara

Dimex 2000 Company a câștigat o licitație de 60 de milioane de euro, în Hunedoara, contract care duce firma bistrițeană în liga mare a drumarilor, la nivel național, scrie Bistrita Business.

Licitația pentru reabilitarea sistemului rutier în municipiul Hunedoara a fost câștigată recent de DIMEX 2000 Company, companie controlată de familia Scurtu. Contractul a fost semnat în 14 noiembrie, iar valoarea acestuia este de 280,9 milioane lei, fără TVA (cca. 60 milioane euro, fără TVA). Este vorba de un contract încheiat pe 4 ani care prevedere reabilitarea a 114 străzi din și a 319 drumuri vicinale din municipiul Hunedoara.

Potrivit lui Ioan Scurtu jr., managerul proiectului din partea DIMEX, lucrările vor fi demarate în această primăvară, după finalizarea etapei de proiectare, aflată în desfășurare. “Este doar unul dintre proiectele mari pe care le vom derula în următorii 2-3 ani. Suntem conștienți că o lucrare de asemenea anvergură așează DIMEX în rândul marilor companii de construcții românești, iar acest lucru ne responsabilizează foarte tare. Vrem să ne păstrăm reputația de firmă serioasă câștigată până acum și să demonstrăm că dezvoltarea DIMEX la acest nivel este sănătoasă și sustenabilă”, a spus, pentru BistritaBusiness.ro, Ioan Scurtu jr.

DIMEX 2000 Company este cel mai mare constructor local, cu afaceri ce au depășit 26,6 milioane euro în 2018, în creștere cu cca. 62% față de anul anterior.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Taxi pentru animale de companie, afacere inedită în Cluj Napoca

Articolul următor

Siceram Sighişoara investeşte 2 mil. euro în fabrici

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share