Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Taxi pentru animale de companie, afacere inedită în Cluj Napoca

Un tânăr clujean a venit cu două idei inedite de afaceri care vor ușura viața stăpânilor de animale.

 

Potrivit Monitoul de Cluj, Elisei Nemeș, un clujean în vârstă de 22 de ani, a dorit să creeze un loc în care clujenii pot găsi mai ușor un cabinet veterinar de încredere, care poate răspunde nevoilor pe care le au ca stăpâni de animale, dar și un serviciu care să îi ajute să ajungă în timp util la medicul veterinar, fără să se confrunte cu reticențe din partea taximetriștilor. Astfel au apărut vetghidcluj.com și Vet Taxi.

Elisei Nemeș este un tânăr din Cluj care studiază antropologia. În timpul liber însă, dorind să facă ceva din iubire pentru animale, dar și din empatie pentru ceilalți stăpână de animale (el având doi căței), a creat un serviciu de taxi care este destinat în exclusivitate transportului animalelor.

„Am fost inspirat de un medic veterinar, care mi-a zis că ar fi nevoie de un astfel de serviciu. Și mi s-a părut o idee bună. Din profiturile care vor rezulta din Vet Taxi, o sumă importantă va merge către adăposturile de animale și către oamenii care nu își pot permite tot timpul să cumpere mâncare pentru animăluțele lor”, spune tânărul pentru publicația citată.

Stăpânii de animale care nu au mașină și trebuie să își transporte animăluțul la un medic veterinar, de cele mai multe ori sunt loviți de refuzul taximetriștilor, care nu doresc, de cele mai multe ori, să își umple mașina de păr.

„Ideea e că foarte multă lume se plânge că majoritatea companiilor de taxi nu acceptă animale, mai ales dacă sunt de talie mare. Fiindcă, cele mici pot fi ținute în brațe, nu murdăresc mașina. Mi se pare oarecum corect, fiindcă dacă șoferul transportă, spre exemplu, un ciobănesc, care lasă mult păr în mașină, șoferul trebuie să meargă să curețe mașina, nu poate lua alți clienți”, explică Elisei.

De asemenea, Elisei Nemeș a creat un loc în care proprietarii de animale și medicii veterinari pot comunica mai ușor. Astfel a apărut Vetghid.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ambasadorul Luca Niculescu, ales preşedinte al Grupului Ambasadorilor Francofoni din Franţa

Articolul următor

Bistrițenii de la Dimex, contract de 60 de milioane de euro, în Hunedoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share