Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doi fraţi din România, studenţi la Oxford. Rolls-Royce i-a făcut unuia o ofertă de muncă

Doi frați din Câmpulung Muscel, județul Argeș, au fost acceptați la Universitatea Oxford din Marea Britanie. Andreea şi Costin Oncescu sunt ambii studenți la prestigioasa universitate.

Andreea este în ultimul an la Inginerie, are două stagii de practică la Rolls-Royce, firmă care i-a făcut şi o ofertă de muncă, iar Costin este în primul an la Informatică, potrivit adevarul.ro.

Legat de experienţa de a fi studentă la Oxford, la aceeaşi universitate cu fratele său, Andreea spune că este o situaţie foarte interesantă, mai ales că în ultimii 6 ani l-a văzut pe Costin doar în vacanţe. „Eu am plecat de acasă de la vârstă de 15 ani. Acum ne întâlnim aproape zilnic, mâncăm împreună, mai discutăm diverse concepte studiate de amândoi şi jucăm squash“.

La Universitatea Oxford, Andreea a obţinut mai multe premii şi burse importante pe Inginerie. Cel mai important premiu pe care l-a obţinut la celebra instituţie britanică este Amos Griffiths.

Absolvent al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu“ din Câmpulung Muscel, Costin Oncescu (19 ani) a obţinut de două ori medalia de bronz şi o dată argintul la olimpiada internaţională de informatică, notează sursa citată.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Școala duală atrage tot mai multe firme. Tinerii, așteptați de zeci de agenți economici in Caraș-Severin

Articolul următor

Condmag Braşov, afaceri de 3,3 mil. lei în 2018

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share