Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dorel Goia a ajuns la 46 de restaurante şi brutării sub brandul La Casa

Lanţul de restaurante şi brutării La Casa, patronat de unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din zona Transilvaniei, are deja 46 de unităţi, majoritatea în zona Clujului, dar nu se mai poate extinde din cauza caselor de pariuri și a farmaciilor care „au furat” toate spațiile cu vad bun.

„Nu avem planuri de expansiune pentru că nu găsim spaţii bune în care să mergem cu conceptul La Casa, cel mai bine poziţionate spaţii sunt deja ocupate de case de pariuri şi farmacii”, spune Dorel Goia, pentru Ziarul Financiar.

Antreprenorul clujean a extins afacerea în 8 județe și spune că vrea să îşi concentreze atenţia pe Cluj-Napoca, un oraş mare între oraşele mai mici ale ţării. „Am primit invitaţia de a veni şi în Bucureşti alături de un alt antreprenor, însă nu e momentul. Sunt prea ocupat cu alte businessuri şi cred că e important să mergem cu paşi mici şi siguri, nu să ne extindem rapid”, spune omul de afaceri pentru ziarul de business.

Profesor de istorie ca profesie, Dorel Goia a intrat în afaceri în anii ’90, deschizând o pizzerie în Cluj. Astăzi, el este unul dintre cei mai puternici antreprenori din Transilvania, cu afaceri ce se apropie de 200 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Transilvania, aproape de granița cu Ungaria

Articolul următor

Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, vizită în Sălaj. Oportunități de afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share