Antreprenori Cluj Ultimele stiri

Dorel Goia a ajuns la 46 de restaurante şi brutării sub brandul La Casa

Lanţul de restaurante şi brutării La Casa, patronat de unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din zona Transilvaniei, are deja 46 de unităţi, majoritatea în zona Clujului, dar nu se mai poate extinde din cauza caselor de pariuri și a farmaciilor care „au furat” toate spațiile cu vad bun.

„Nu avem planuri de expansiune pentru că nu găsim spaţii bune în care să mergem cu conceptul La Casa, cel mai bine poziţionate spaţii sunt deja ocupate de case de pariuri şi farmacii”, spune Dorel Goia, pentru Ziarul Financiar.

Antreprenorul clujean a extins afacerea în 8 județe și spune că vrea să îşi concentreze atenţia pe Cluj-Napoca, un oraş mare între oraşele mai mici ale ţării. „Am primit invitaţia de a veni şi în Bucureşti alături de un alt antreprenor, însă nu e momentul. Sunt prea ocupat cu alte businessuri şi cred că e important să mergem cu paşi mici şi siguri, nu să ne extindem rapid”, spune omul de afaceri pentru ziarul de business.

Profesor de istorie ca profesie, Dorel Goia a intrat în afaceri în anii ’90, deschizând o pizzerie în Cluj. Astăzi, el este unul dintre cei mai puternici antreprenori din Transilvania, cu afaceri ce se apropie de 200 milioane euro.

Related posts

Porr Construct a semnat contractul pentru Secţiunea 1 din Autostrada Sibiu – Pitești

Stefana Muresan

Noul bazin de înot din Blaj va fi deschis vineri. Investiție de peste un milion de euro

Papuc Irina

Priaevents și TeraPlast organizează conferința online „Pria Challenges and Opportunities for Industry”

Papuc Irina

Leave a Comment