Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, vizită în Sălaj. Oportunități de afaceri

Aspecte privind oportunităţile economice ale Sălajului, în principal în agricultură şi turism, au fost discutate duminică de autorităţile judeţene cu ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Valery Kuzmin, în cadrul unei vizite oficiale pe care diplomatul rus a făcut-o în judeţ.

Prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, l-a primit pe ambasadorul Federaţiei Ruse în România, la sediul instituţiei, la întâlnire fiind prezenţi şi Pavel Alekseenko – secretar în cadrul Ambasadei ruse, Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău, Gabriel Lavrincic – director comercial Simex SA şi Dan Chiş – director de Cancelarie în cadrul Instituţiei Prefectului.

În cadrul discuţiilor, prefectul Florin Florian a prezentat câteva aspecte privind oportunităţile economice ale judeţului Sălaj, în principal în domeniul agriculturii şi cel al turismului, menţionând totodată deschiderea instituţiei pentru orice oportunitate de colaborare în aceste domenii, arată Prefectura.

Valery Kuzmin a vizitat, cu această ocazie, fabrica producătorului de mobilier Simex SA din Şimleu Silvaniei, care are relaţii economice de mai mulţi ani cu companii din Federaţia Rusă. El a precizat că şi-ar dori ca şi alte firme din judeţ să urmeze acest exemplu de succes.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dorel Goia a ajuns la 46 de restaurante şi brutării sub brandul La Casa

Articolul următor
Hidroelectrica

Hidroelectrica bate recordul istoric de profit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share