București Real Estate

Investiție de peste 10 milioane de euro în ansamblul Yola Residence din vestul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Alexandru Tiron, cu o experiență în domeniu de 13 ani, investește peste 10 milioane de euro în 223 de noi apartamente în zona de vest din București, în ansamblul Yola Residence.

 

Construcția aflată pe strada Piscul Crăsani, nr 71, a început în luna decembrie 2018 și va fi finalizată în totalitate în primăvara anului 2021, prima fază a ansamblului fiind livrată la finalul acestui an.

“Suntem încântați să dezvoltăm Yola Residence într-o zonă cu totul nouă pentru noi – vestul Capitalei, o zonă într-o dezvoltare accelerată și în plină transformare. Experiența noastră cuprinde dezvoltări rezidențiale de dimensiuni mici și medii în zona Titan, unde am livrat către piață 5 blocuri de locuințe noi, dar și unul în zona Unirii”, a declarat dezvoltatorul proiectului.

Developerul a adus în piață până acum un număr total de 204 apartamente noi, sub brandul de Sara Residence. “Sunt inginer constructor de profesie și iată că am rămas în piață cu satisfacția cea mai mare de a aduce plus valoare în viețile clienților noștri. De aceea, am considerat că zona de vest, devenită deja un important hub al Bucureștiului, este cea pe care ne dorim să o creștem odată cu dezvoltarea Yola”, adaugă dezvoltatorul.

Yola Residence va avea apartamente cu 1, 2 și 3 camere, în 223 de unități, cu prețuri de lansare de la 49.900 euro până la 82.900 euro, TVA inclus, iar locurile de parcare, minimum 223 de locuri, au prețuri pornind de la 3.000 de euro, TVA inclus. Ansamblul va avea un parc propriu pe o suprafață de aproape 2.500 de mp, unițăți de învățământ și toate facilitățile urbane în imediata vecinătate, iar prima stație de metrou – Păcii – este la numai 10 minute de mers pe jos.

“Îmi plac provocările și-mi place să gestionez un proiect încă de la început și mă bucur că am intrat în povestea Yola încă înainte de lansarea sa pe piață. Locuiesc în vestul Bucureștiului de mulți ani și cunosc mecanismul zonei de zi cu zi și sunt convins că Yola Residence va participa cu adevărat la creșterea calității vieții oamenilor din zonă, mai ales că aceasta a devenit în ultimii ani un pol de business important, astfel că locuințele noi aici sunt binevenite”, spune Daniel Raicu, Sales Manager al companiei The Concept Real Estate Advisers, compania care se ocupă de vânzările proiectului.

De procesul de vânzare Yola Residence se ocupă firma de consultanţă imobiliară The Concept Group. Proiectul a intrat în portofoliul The Concept Real Estate Advisers, fondată în 2011. Grupul, împreună cu divizia premium a companiei – Heritage Properties, oferă dezvoltatorilor imobiliari rezidențiali servicii integrate de consultanță imobiliară în vânzări și marketing prin echipe dedicate, iar clienților finali le oferă consultanţă de vânzări pentru locuințe noi, servicii de design interior şi de alegere a mobilierului sau audit energetic pentru clădiri.

Related posts

NTT Data România închiriază 4000 mp în centrul Bucureștiului

A. I.

Familia Căpușan ridică un nou Grand Park

Nora Dumitrescu

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, își face public salariul

Ligia Voro

COVID-19 mărește viteza de reacție pe piața imobiliară. Cum va arăta noua normalitate?

Papuc Irina

CEO Conference – Shaping the future

Ionut Oprea

Globalworth: We are all committed to fight and overcome this crisis

Ionut Oprea

Brisk Group nominalizat in cadrul CIJ Gala 2020 la categoria BEST PROJECT MANAGEMENT COMPANY

Nicolae Pop

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Papuc Irina

Sonae Sierra câștigă 3 premii europene pentru ParkLake

Ionut Oprea

Rockwell Automation opens new office in Romania

Clujenii de la Electroglobal, afaceri de 10 milioane euro în S1

Stefana Muresan

Industria aeronuatică românească la Paris Air Show

Ligia Voro

Autorizațiile de construire se dau mult mai repede la Cluj

Nora Dumitrescu

Ecosistemul pentru start-up-uri La French Tech România a fost lansat

Ligia Voro

IT Datagroup inchiriaza 1.200 de mp in Vox Technology Park Timisoara

Ionut Oprea

Oregon Park, premiu – “Cel Mai Bun Ansamblu de Birouri pentru Servicii BPO/ SSC în București”

Ionut Oprea

Cea mai mare agenţie media digitală independentă din Europa se mută cu birourile la Iulius Town Timişoara

Robert Bloancă

ROMANIA CONNECTED – transportul multimodal conectează afacerile din România cu piețele internaționale

Stefana Muresan

Building Permit obtained for the DACIA ONE project

Papuc Irina

Avantajele Romaniei, promovate la Greet Vienna

Pandemia accelerează deciziile marilor orașe cu privire la limitarea traficului și extinderea spațiului pentru bicicliști și pietoni

Ionut Oprea

Un nou partener la Maravela & Asociații

Ionut Oprea

Piata spatiilor comerciale din Bucuresti creste cu 100.000 mp

Transilvania Business

O noua cladire in Coresi Business Park

Transilvania Business

Leave a Comment