Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de peste 10 milioane de euro în ansamblul Yola Residence din vestul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Alexandru Tiron, cu o experiență în domeniu de 13 ani, investește peste 10 milioane de euro în 223 de noi apartamente în zona de vest din București, în ansamblul Yola Residence.

 

Construcția aflată pe strada Piscul Crăsani, nr 71, a început în luna decembrie 2018 și va fi finalizată în totalitate în primăvara anului 2021, prima fază a ansamblului fiind livrată la finalul acestui an.

“Suntem încântați să dezvoltăm Yola Residence într-o zonă cu totul nouă pentru noi – vestul Capitalei, o zonă într-o dezvoltare accelerată și în plină transformare. Experiența noastră cuprinde dezvoltări rezidențiale de dimensiuni mici și medii în zona Titan, unde am livrat către piață 5 blocuri de locuințe noi, dar și unul în zona Unirii”, a declarat dezvoltatorul proiectului.

Developerul a adus în piață până acum un număr total de 204 apartamente noi, sub brandul de Sara Residence. “Sunt inginer constructor de profesie și iată că am rămas în piață cu satisfacția cea mai mare de a aduce plus valoare în viețile clienților noștri. De aceea, am considerat că zona de vest, devenită deja un important hub al Bucureștiului, este cea pe care ne dorim să o creștem odată cu dezvoltarea Yola”, adaugă dezvoltatorul.

Yola Residence va avea apartamente cu 1, 2 și 3 camere, în 223 de unități, cu prețuri de lansare de la 49.900 euro până la 82.900 euro, TVA inclus, iar locurile de parcare, minimum 223 de locuri, au prețuri pornind de la 3.000 de euro, TVA inclus. Ansamblul va avea un parc propriu pe o suprafață de aproape 2.500 de mp, unițăți de învățământ și toate facilitățile urbane în imediata vecinătate, iar prima stație de metrou – Păcii – este la numai 10 minute de mers pe jos.

“Îmi plac provocările și-mi place să gestionez un proiect încă de la început și mă bucur că am intrat în povestea Yola încă înainte de lansarea sa pe piață. Locuiesc în vestul Bucureștiului de mulți ani și cunosc mecanismul zonei de zi cu zi și sunt convins că Yola Residence va participa cu adevărat la creșterea calității vieții oamenilor din zonă, mai ales că aceasta a devenit în ultimii ani un pol de business important, astfel că locuințele noi aici sunt binevenite”, spune Daniel Raicu, Sales Manager al companiei The Concept Real Estate Advisers, compania care se ocupă de vânzările proiectului.

De procesul de vânzare Yola Residence se ocupă firma de consultanţă imobiliară The Concept Group. Proiectul a intrat în portofoliul The Concept Real Estate Advisers, fondată în 2011. Grupul, împreună cu divizia premium a companiei – Heritage Properties, oferă dezvoltatorilor imobiliari rezidențiali servicii integrate de consultanță imobiliară în vânzări și marketing prin echipe dedicate, iar clienților finali le oferă consultanţă de vânzări pentru locuințe noi, servicii de design interior şi de alegere a mobilierului sau audit energetic pentru clădiri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Building Home Bucharest 2019

Articolul următor

Inserția pe piața muncii – vectorul învățământului terțiar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share