Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

USAMV Cluj, vânzări de mii de lei zilnic. Lapte și ouă din fermele proprii

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca și-a deschis propriul magazin alimentar și are vânzări de mii de lei în fiecare zi. Magazinul vinde lapte, ouă, iaurt și alimente de origine animală, toate produse în fermele didactice ale facultăţii.

Dimineaţa la ora 7, în faţa magazinului universitar din Cluj-Napoca este deja coadă. Zeci de clienţi aşteaptă să le vină rândul ca să îşi umple plasele cu alimente, informează digi24.ro.

Toate produsele care se găsesc pe rafturile magazinului provin de la cele 3 ferme, unde studenţii Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca fac practică.

La magazinul universității, un cofraj cu 10 ouă costă 6 lei, iar pentru un litru de lapte proaspăt clienții mai trebuie să scoată din buzunar încă trei lei.

Toți banii din vânzarea produselor sunt imediat reinvestiți.

Pentru că vechiul spaţiu devenise insuficient, de curând magazinul a fost mutat într-o încăpere mai mare din cadrul campusului universitar. Investiţia totală se ridică la 15.000 de euro. Pe viitor, conducerea universității ar dori să deschidă câte un magazin în fiecare cartier din Cluj-Napoca. Acolo își vor putea vinde marfa și micii producători locali.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii campioni la porumb din județul Brăila

Articolul următor

Două dintre facultățile Universității de Vest din Timișoara se extind. Construcții și dotări în valoare de 4 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share