Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

APIA, subvenții pentru cicoare, ulei de măsline, trestie de zahăr și fructe cu coaja lemnoasă

Potrivit Legii bugetului pentru 2019, agricultorii ar putea primi o subvenție substanțială de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pentru cicoare, ulei de măsline, trestie de zahăr și fructe cu coaja lemnoasă.

În bugetul Ministerului Agriculturii pentru anul 2019 apare la capitolul Proiecții ale politicilor sectoriale pentru perioada 2019-2022 acordarea unui sprijin cuplat pentru cicoare, trestie de zahăr, fructe cu coaja lemnoasă și ulei de măsline.

Sprijinul cuplat se acordă:
– în acele sectoare în care anumite tipuri de agricultură sau anumite sectoare agricole care sunt deosebit de importante din motive economice, sociale sau de mediu sunt afectate de anumite dificultăți;
– în masura în care este necesar pentru crearea unui stimulent în vederea menținerii nivelurilor actuale de producție in sectoarele în cauză.
Sprijinul cuplat se poate acorda numai sectoarelor și producțiilor importante din motive economice, sociale și de mediu, se arată în Legea bugetului de stat pentru anul 2019, în Anexa care privește bugetul Minsterului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, scrie agroinfo.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Savini Due din Sebeș donează mobilier de baie, în valoare de 350.000 de lei, pentru dotarea unităților de învățământ din județul Alba

Articolul următor

Arad: 54 tramvaie noi, până în anul 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share