Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Furnizor pentru CFR, Thales Systems Romania vrea sa ajunga la peste 1.000 de angajati

Thales Systems Romania, subsidiara locala a grupului francez activ in industriile aerospatiala, aparare si electronica, vrea sa ajunga de la 350 de angajati la 1.000 pana in 2021 in cadrul Centrului de Competenta in Inginerie, deschis la inceputul acestui an, a declarat Silviu Agapi, director general Thales pentru Romania, in cadrul unui interviu acordat wall-street.ro.

Centrul de Competenta in Inginerie functioneaza incepand cu 1 ianuarie 2019 si deserveste toate domeniile in care Thales este prezent cu produse si solutii, atat in domeniul civil, cat si militar (transport feroviar, metrou, sateliti, managementul traficului aerian, aparare navala si terestra, avionica, securitate cibernetica).

“Pana la sfarsitul anului 2021 planul nostru este sa depasim 1.000 de angajati – de la aproximativ 300 cati aveam la sfarsitul anului trecut. In prezent, avem peste 350 de angajati. Piata fortei de munca este foarte competitiva in acest domeniu, dar am alocat resursele necesare pentru a ne indeplini obiectivele de recrutare”, a declarat pentru publicatia citata Silviu Agapi, director general Thales pentru Romania.

Thales Systems Romania activeaza in domeniul transporturilor terestre de peste 15 ani in tara, fiind furnizor de solutii de sisteme si echipamente pentru centralizarea electronica, pentru Caile Ferate Romane.

Anul trecut, compania a operationalizat noi sisteme de centralizare si a incheiat doua contracte de peste 17 milioane de euro pe liniile secundare din Romania. In prezent executa sistemele de semnalizare electronica si ETCS L2 pe segmentul Arad-Simeria, o lucrare care se va finaliza in urmatorii ani.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrica de perne pentru airbaguri Takata din Sibiu angajează 100 de oameni

Articolul următor

Peste 70 de companii din România și Ungaria vor fi prezente la Confort Construct & Instal Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share