Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 70 de companii din România și Ungaria vor fi prezente la Confort Construct & Instal Arad

Peste 70 de companii din Romania și Ungaria vor fi prezente la Arad, în cadrul Confort Construct & Instal, un eveniment de marcă deja consacrat, care a ajuns la cea de-a XXV-a ediție în România.

Târgul organizat de Camera de Comerț, Industrie si Agricultura a Județului Arad și găzduit de Expo Arad, este cel mai mare eveniment de construcții, instalații și decorațiuni din Vestul României, ce adună în fiecare an peste 4.000 de vizitatori.

În perioada 7-10 martie 2019, Expo Arad devine o platformă expozițională pentru companiile din Regiunea de Vest; acestea oferă servicii personalizate vizitatorilor Confort Construct & Instal, ceea ce le diferențiază de marile magazinele de bricolaj sau magazinele online.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor cât și publicului larg, iar în cadrul acestuia vor fi expuse materiale de construcții, tehnologii, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, echipamente de pază și protecție antiincendiu, energii regenerabile si multe altele.

Contactul direct cu clientul, posibilitatea de a vedea produsul și a solicita informații, prezentarea avantajelor și compararea cu produse și servicii similare, obținerea de informații referitoare la așteptările pe care le au clienții, sunt doar câteva dintre beneficiile pe care companiile le pot obține prin participarea la târg.

Expo Arad este al doilea centru expozițional ca mărime din România, iar locația dispune de spații generoase și dotări necesare pentru organizarea de târguri, expoziții, congrese și evenimente private.

Total
10
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Furnizor pentru CFR, Thales Systems Romania vrea sa ajunga la peste 1.000 de angajati

Articolul următor

Compania Savini Due din Sebeș donează mobilier de baie, în valoare de 350.000 de lei, pentru dotarea unităților de învățământ din județul Alba

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
10
Share