Alba Investitii Ultimele stiri

Solina se reorganizează la Sântimbru. Mesaje de susținere din străinătate, pentru angajații fabricii

Reprezentanții fabricii Solina din Alba Iulia au primit mesaje de încurajare din toată lumea, de la colegii lor care lucrează în fabricile companiei. Între timp, angajații s-au mobilizat la maxim, ținând cont de situație. ”Cartierul general” a fost mutat la vechea fabrică din Sântimbru unde, treptat, a fost reluată activitatea.

”Inimile noastre sunt alături de voi”, ”Ce traumă trebuie să fie aceasta! Să privim înainte și să contruim o nouă Solina România” sunt doar câteva dintre mesajele postate pe contul de facebook al companiei.

Reprezentanții firmei au anunțat de asemenea că au transferat birourile de la Alba Iulia la vechea lor fabrică din Sântimbru, unde a repornit activitatea.

”La Solina Romania am învățat întotdeauna să transformăm obstacolele în oportunități de a deveni mai buni în fiecare zi! În urma incidentului din 2 februarie, am transferat birourile de la Alba Iulia, la vechea fabrică de la Sântimbru unde treptat ne reluăm cu succes activitățile zilnice” este mesajul transmis de companie.

Reamintim că fabrica de condimente și mixuri alimentare din Alba Iulia, aparținând Solina România, a ars complet timp de câteva zile, în urma unui incendiu izbucnit în dimineața zilei de 2 februarie 2019.

Fabrica a ars zile la rând, pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați.

Este vorba despre una dintre cele mai importante fabrici din industria alimentară românească, dacă ținem cont că Solina România avea în portofoliu arpoximativ 2.000 de clienți. Incendiul în care a pierit hala de producție a stârnit îngrijorare și emoție printre angajați.

Reprezentanții Solina au dat însă asigurări că afacerea va fi reconstruită de la zero în cel mai scurt timp posibil și au început încă de atunci să se reorganizeze, scrie alba24.ro.

Sursă foto: Solina România

Related posts

Aeroportul din Baia Mare își face terminal de 24 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Șeful aeroporturilor din România: “În 15 ani traficul se va dubla”

Nora Dumitrescu

Autoliv vrea să atragă zeci de ingineri de dezvoltare și testare software pentru noua divizie de electronice de la Brașov

redactia

Leave a Comment