Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Punctual Comimpex au vândut ţigări de peste 121 milioane de euro

Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, controlat de antreprenorul Vasile Mureşan, a finalizat anul 2018 cu afaceri totale de aproximativ 575,5 mil. lei (121,5 mil. euro), mai mult cu 12% faţă de anul anterior, scrie Ziarul Financiar. Evoluţia companiei se datorează în cea mai mare parte creşterii preţului ţigaretelor, precum şi deschiderii unui punct de lucru permanent la Constanţa.

”Pentru acest an e greu de preconizat o cifră aproximativă de afaceri, din cauza schimbărilor legislative care vor avea loc. Mai precis, începând cu 20 mai 2019 se va introduce la nivelul UE obligativitatea scanării tuturor produselor din tutun, până la clientul final, cu implicaţii asu­pra productivităţii agenţiilor şi creşterea costului distribuţiei. De asemenea, reducerea numărului de magazine în comerţul tradiţional, unde noi acţionăm cu prioritate în favoarea marilor lanţuri de magazine, va avea o influenţă negativă asupra cifrei de afaceri”, a declarat Vasile Mureşan, administratorul Punctual Comimpex, citat de ZF.

Sediul companiei se află în Cluj-Napoca, iar punctele de lucru sunt în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Sălaj, Bihor, Alba şi Maramureş. Furnizorii Punctual Comimpex sunt companiile producătoare şi importatoare de ţigarete din România (BAT, JTI, Philip Morris, China Tobacco Hongta Hering), iar clienţii provin în principal din mediul rural, din zona ariei proprii de distribuţie.

Distribuitorul clujean a ajuns în prezent la 122 de angajaţi, majoritatea fiind agenţi de vânzare. Punctual Comimpex a fost înfiinţată în anul 1993 la Cluj-Napoca şi este deţinută de omul de afaceri Vasile Mureşan. Compania se numără printre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mobila pictată în Transilvania a ajuns în toată lumea: transformă o casă banală într-un muzeu

Articolul următor

Mihai Aniței (Azomureș), co-autor al volumului ”Agricultura. Concepte și Instrumente operaționale”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share