Alba Antreprenori Investitii Ultimele stiri

Levente Bara şi Alexandru Chiric au preluat brandul de batoane din fructe Nutribon. Noua fabrică va fi inaugurată la Ciugud, în luna mai

Transilvania Nuts, companie specializată pe zona procesării miezului de nucă și deținută de Levente Bara și Alexandru Chiric, a preluat producția și distribuția brandurilor Nutribon și Yoli, sub care sunt realizate batoane din fructe uscate și nuci, respectiv fructe uscate ambalate.

„Prin achiziţia brandurilor Nutribon şi Yoli vom dezvolta o nouă piaţă cu un potenţial uriaş pentru noi. Ne dorim să fim prezenţi până la finele anului 2020 în cele mai multe reţele de distribuţie key accounts din România cu un portofoliu de cel puţin 40 de produse de tip batoane pe bază de fructe şi nuci şi fructe uscate ambalate“, a declarat pentru ZF Alexandru Chiric, directorul general al companiei.

“Vrem să ne extindem prezența pe această zonă și să fim prezenți în toate marile lanțuri de retail modern. Este o categorie cu un potențial uriaș și în creștere accelerată. Mai mult, vrem să dezvoltăm gama și în direcția produselor organice”, a mai precizat Chiric.

Brandul Nutribon a aparținut companiei Ram Servicii, deținută de Ioan Gherasim și Mircea Ioan Hațegan, și este distribuit în prezent în rețelele Mega Image, Carrefour și DM, dar și în farmacii și benzinării. Ambele mărci preluate vor fi produse în noua fabrică pe care Transilvania Nuts o va inaugura în luna mai în Ciugud, județul Alba, și care a presupus o investiție de 4,2 milioane de euro.

Potrivit lui Alexandru Chiric, această tranzacție va genera un plus de 1,5 milioane lei (aproximativ 330.000 euro) la cifra de afaceri din acest an, estimată la 8,2 milioane de euro. Transilvania Nuts a încheiat anul 2017 cu afaceri de 7,14 milioane de euro.

Sursa: magazinulprogresiv.ro, worldnewslive4you.com

Related posts

Buget de 13 miliarde de lei pentru transporturi, din care 8 miliarde pentru investiții

redactia

UE semnează două acorduri cu Vietnam

Ligia Voro

Start-Up Nation 2018, ultimul pas înainte de depunerea proiectelor

redactia

Leave a Comment