Transilvania Business
Timiș Ultimele stiri

Forţă de muncă din Vietnam și Sri Lanka pentru firmele din Timișoara

World Wide Work Company, firmă specializată în recrutarea de forţă de muncă din Asia de Sud-Est, aduce la Timișoara soluții noi și complete privind importul de forță de muncă din Vietnam și Sri Lanka. Prezentarea serviciilor va avea loc luni, 4 martie, ora 11.00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara, scrie ziuadevest.ro.

Având în vedere că majoritatea angajatorilor din judeţ consideră că lipsa de personal calificat este cea mai importantă problemă pe care o întâmpină în derularea propriei activităţi, CCIA Timis organizează acest eveniment pentru firmele din judeţul Timis.

World Wide Work Company poate asigura categorii de muncitori din diverse domenii, printre care: construcţii, hotelier şi ospitalitate, servicii, industrie / comerţ.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Președinția română a Consiliului UE a finalizat procesul de adoptare a primului dosar în domeniul afacerilor economice și financiare

redactia

Romsilva a publicat harta parcurilor naționale și naturale

Ligia Voro

Sume ”fără precedent” pentru bugetul Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More