Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Solina România se întoarce pe piața ingredientelor alimentare prin realizarea primelor livrări

Solina România, compania a cărei fabrică de condimente şi ingediente alimentare de la Alba Iulia a fost distrusă total în incendiul din 2 februarie, anunţă revenirea pe piaţă prin realizarea primelor livrări.

”Prosperitatea comună reprezintă una dintre valorile definitorii ale companiei Solina Romania, fiind cel mai puternic resimţită în aceste zile de revenire în urma incidentului din 2 Februarie. Aşadar, povestea de succes merge mai departe, iar Solina Romania se întoarce în piaţa ingredientelor alimentare din Romania, prin realizarea primelor livrări, începând cu săptămâna precedentă.

Graţie grupului Solina, a fost posibilă continuitatea activităţilor de producţie în cadrul filialelor din Belgia, unde se produc 80-100 de tone / săptămână, Franţa – 50 de tone de marfă / săptămână şi Estonia – 8-10 tone de marfă / zi, special creată pentru Romania”, anunţă reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă.

Aceştia mai afirmă că, la Sântimbru, s-a finalizat proiectul de renovare a birourilor de Cercetare-Dezvoltare şi staţia pilot, în curând fiind posibilă dezvoltarea şi testarea de noi produse inovative. ”Totodată, am început activităţile de aprovizionare ale noului depozit, localizat în Alba Iulia, unde se descarcă zilnic tone de marfă, o parte din aceasta fiind deja livrată către clienţi cheie ai companiei noastre.

În acest fel, este posibilă livrarea comenzilor necesare portofoliului de clienţi şi continuitatea business-ului pe piaţa ingredientelor alimentare din Romania şi Europa de Est. Dorim să mulţumim tuturor clienţilor şi partenerilor pentru răbdarea şi înţelegerea transmisă în această perioadă critică, suportul acestora fiind motivaţia zilnică de a deveni o mai bună versiune a noastră”, se mai susţine în comunicat. Compania mulţumeşte ”tuturor clienţilor şi partenerilor pentru răbdarea şi înţelegerea transmisă în această perioadă critică”.

Incendiul devastator izbucnit în dimineaţa zilei de 4 februarie 2019 a fost stins după 4 zile şi jumătate. Fabrica de la Alba Iulia,cea mai mare din Europa de sud-est în domeniu, a fost distrusă în totalitate, pagubele fiind estimate la zeci de milioane de euro.

 

Foto: Solina/facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constructorul bistrițean Frasinul aduce 30 de muncitori din Vietnam

Articolul următor

Grupul TeraPlast - cifră de afaceri de peste 800 mil. lei, în creștere cu 91%, în 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share