Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kadra (ex. Aluterm) Cluj, 35 mil. lei cifră de afaceri în 2018.

Furnizorul de produse şi servicii pentru industria cons­trucţiilor Kadra din Cluj şi-a majorat afacerile cu 5% în 2018, ajungând la 35 de milioane de lei. Compania a trecut printr-un proces de rebranding, dupa 25 de ani de activitate sub numele de Aluterm Group.

„Din acest an vom integra toate diviziile de activitate într-un singur proces de business, care va funcţiona sinergic, oferind clienţilor soluţii integrate de consultanţă, proiectare şi execuţie în ceea ce priveşte soluţiile automatizate de acces în clădiri, spaţii publice sau rezidenţiale”, a spus Andreea Strugaru, managing partner Kadra.

Andreea Strungaru este acţionar al companiei clujene alături de Radu Bogdan Opriş şi Monica Adriana Sagmar. Kadra activează pe piaţa soluţiilor pentru industria cons­truc­ţiilor pe trei segmente, cu diviziile Siatec (soluţii pen­tru intrări automate), Makro­plast (plăci de policarbonat, trape de fum, luminatoare) şi Parkomatic (sisteme automate de parcare).

Istoria KADRA începe în anul 2019, când Aluterm Group a trecut printr-un proces de reidentificare, în urma căruia întreaga organizație a adoptat un nou model de business. Astfel, dintr-o companie care era împărțită în mai multe divizii, s-a trecut la o singură organizație centrată pe soluții integrate. KADRA revalorizează spațiul cotidian, făcându-l accesibil și sporindu-i confortul.

“Am început în anul 1993, în Cluj-Napoca, motivaţi de dorinţa schimbării şi de încrederea în tehnologiile de acces dezvoltate în Europa de Vest. 25 de ani mai târziu, după sute de proiecte finalizate şi mii de lecţii învăţate, suntem în continuare cei care aduc în România inovaţia în sistemele automate de acces, fie că este vorba de soluţiile de automatizare a uşilor şi porţilor, de sistemele de management al parcărilor sau sistemelor automate de evacuare a fumului. Acum e timpul să ne aducem numele la nivelul renumelui. Aluterm Group de ieri devine azi KADRA. Access Engineering. Obiectivul remodelării companiei este acela de a vă oferi dvs., partenerul nostru, o soluţie integrată în ariile în care ne-am specializat, fără însă a pierde beneficiile serviciilor noastre specializate în fiecare domeniu de aplicare. Astfel, cele trei divizii ale companiei: Siatec, Parkomatic şi Makroplast se transformă în linii de business și vor fi integrate ca soluţii complementare în orice aplicaţie din domeniul construcţiilor civile şi industriale. KADRA este începând de astăzi, cupola sub care adunăm cele mai inovatoare soluţii de inginerie de acces, o echipă de profesionişti care au îmbrăţişat viziunea noastră antreprenoriala, şi 25 de ani de experienţă. Puteţi conta pe noi! Împreună vom reconfigura frontierele urbane.” , Radu Opriş, cofondator al companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Delphi Technologies mută o parte din activitate din Marea Britanie la Iași. ”Sunt costuri mai mici!”

Articolul următor

Ericsson cumpără Kathrein, cel mai mare producător de antene TV și de comunicații mobile din România, cu fabrică la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share