Transilvania Business
Arad Fonduri Europene Ultimele stiri

Aradul investește 35 mil. euro în reabilitarea zonei centrale

Autoritățile locale din Arad demarează un amplu proiect de reabilitare a zonei centrale a municipiului. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 35 de milioane de euro, dintre care 10 milioane provin din fonduri ale municipalității, iar 25 de milioane din fonduri europene. În ceea ce privește durata estimată a lucrărilor, aceasta va fi, conform primarului Gheorghe Falcă, de doi ani.

”În urmă cu 12 ani, într-o parte începeam, în altă parte finalizam reabilitarea zonei centrale. De atunci, pe tot traseul nu au fost decât intervenții minimale. La fel, în 2003-2004 s-au finalizat trotuarele. Și în cazul acestei lucrări, nu au fost decât intervenții minime, ulterior. Pe de altă parte, nu trebuie să uităm, că pe Bulevardul Revoluției, canalizarea a fost finalizată acum 110 ani, iar apa a fost introdusă în 1970. La fel discutăm de canalizarea din Vlaicu, terminată în 1980 și apa de pe Iuliu Maniu și Renașterii, care a fost introdusă în 1970”, a spus Gheorghe Falcă, primarul Aradului, într-o onfeință de presă.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Licitație de peste 80 mil. euro pentru achiziția de medicamente oncologice

redactia

Vizită la nivel înalt cu puternic impact economic

Stefana Muresan

Austriecii de la Rondocarton, cu fabrică în Apahida, cifră de afaceri de aproximativ 93 mil. euro în 2018

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More